Οι στιγμές της τέταρτης αγωνιστικής

Θάνος Σαρρής
Οι στιγμές της τέταρτης αγωνιστικής

bet365

Λίγα γκολ, πολλά στημένα και ξανά 50% ισοπαλίες. Το Match Review του gazzetta.gr συγκέντρωσε τις καλύτερες στιγμές της τέταρτης αγωνιστικής.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Πάνω που στη προηγούμενη έκδοση του Match Review κάναμε λόγο για... συνέπεια στην Σούπερ Λιγκ με 15 γκολ ανά αγωνιστική για τρεις σερί στροφές, ήρθε η ίδια η πραγματικότητα του ελληνικού πρωταθλήματος να μας διαψεύσει. Μα πόσο απρόβλεπτο είναι πλέον; Τουλάχιστον συνεχίστηκαν τα... σερί των ισοπαλιών, που αποτελεί το πιο συχνό αποτέλεσμα σε κάθε στροφή μέχρι στιγμής του Πρωταθλήματος.

Οι στιγμές που ξεχώρισαν την τέταρτη αγωνιστική ήταν τα γκολ που σημειώθηκαν από στημένες φάσεις και οι κακές διαιτησίες, που προκάλεσαν αρκετή κουβέντα.

Το πέναλτι του Ολυμπιακού στο ματς της Τρίπολης, το πέναλτι της ΑΕΚ απέναντι στη Λαμία, το ακυρωθέν γκολ του Ρισβάνη στο ΑΕΛ-Ατρόμητος, καθώς και αυτό του Γιουσούφ στο Λεβαδειακός-Ξάνθη, ήταν οι φάσεις πυο συζητήθηκαν περισσότερο. Μάλιστα, μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της Λαμίας, ο ΠΑΟΚ με διαρροή ζήτησε τιμωρίες στους διαιτητές και ζήτησε επιπρόσθετους διαιτητές.

Όσον αφορά τα γκολ, η τέταρτη αγωνιστική λίγο έλειψε να γραφτεί στην ιστορία ως η μόνη που θα είχε γκολ χωρίς σουτ! Το Σαββατοκύριακο ολοκληρώθηκε με τέσσερις εκτελέσεις πέναλτι και δύο κεφαλιές, εκ των οποίων μόνο το ένα ήρθε σε ροή αγώνα και ξεκίνησε επίσης από στημένη φάση. Ευτυχώς ήρθε το ματς του ΠΑΣ με τον Πανιώνιο να... σώσει την κατάσταση, αφού τόσο το γκολ του Μασούρα, όσο και του Χαλκιαδάκη ήρθαν με σουτ.

Από το ματς των Ιωαννίνων κρατάμε και την όμορφη εικόνα της αγκαλιάς των δύο αντιπάλων των πάγκων, του Γρηγορίου με τον Πετράκη, μετά το τελικό σφύριγμα της λήξης, ενώ ήταν σημαδιακό για δύο παίκτες των αντιπάλων ομάδων. Ο Κόρμπος έφτασε τις 200 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και ο Μπουκουβάλας τις 100.
Στο Περιστέρι, πέραν της φάσης που συζητήθηκε αρκετά, έκλεψε την παράσταση η εικόνα της κερκίδας που ήταν κατάμεστη από οπαδούς της ΑΕΚ, οι οποίοι εντυπωσίασαν ακόμα και τους ίδιους τους οπαδούς τους, καθώς και ο εκφραστικός Νίκος Λυμπερόπουλος, που... το ζούσε και ξεσήκωνε την «κιτρινόμαυρη» εξέδρα! Σίγουρα στιγμή της αγωνιστικής που δεν θα ξεχάσουν οι οπαδοί της Ένωσης είναι το πέρασμά της στην κορυφή μετά από έξι χρόνια.

Στην άδεια Τούμπα, η στιγμή που ξεχώρισε ήρθε στο 63'. Τελευταία φορά που ο Αντελίνο Βιεϊρίνια είχε φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε επίσημο ματς ήταν τον Δεκέμβριο του 2011 απέναντι στον Εθνικό Αστέρα. Το έκανε ξανά και η παρουσία του ζωήρεψε τον δικέφαλο, δείχνοντας ότι όσο περνάει ο καιρός θα είναι και καλύτερος.

Στη Λεωφόρο έκλεψαν την παράσταση οι αποδοκιμασίες κατά της νυν διοίκησης, ενώ στο ματς του Ολυμπιακού της Τρίπολης, μετά το τελικό 1-1, η απογοήτευση για τον Χάσι είναι έκδηλη και τα πράγματα έχουν γυρίσει μπούμερανγκ για τον Κοσοβάρο τεχνικό...

Οι αριθμοί της αγωνιστικής
Γκολ: 8
Δοκάρια: 4
Κίτρινες κάρτες: 48
Κόκκινες κάρτες: 1
Πέναλτι: 4
Ισοπαλίες: 4
Eκτός έδρας γκολ: 2
Over: 0

Η φωτογραφία της αγωνιστικής

Ο Μπέσνικ Χάσι νιώθει να τον ζώνουν τα φίδια. Ο Ολυμπιακός συνέχισε με μια ακόμα κακή εμφάνιση και βαθμολογική απώλεια και πλέον το έδαφος κάτω από τα πόδια του τεχνικού του Ολυμπιακού είναι περισσότερο ρευστό από ποτέ...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα