Ta best goals της τέταρτης αγωνιστικής (vids)

Gazzetta team
Ta best goals της τέταρτης αγωνιστικής (vids)

bet365

To Match Review του gazzetta.gr παρουσιάζει τα καλύτερα γκολ της τέταρτης αγωνιστικής και σας καλεί να ψηφίσετε το κορυφαίο.

Ευτυχώς που υπήρχε και το ματς της Δευτέρας για να σώσει λίγο την κατάσταση, καθώς το Σαββατοκύριακο στη Σούπερ Λιγκ μπήκαν 5 τέρματα από στημένες φάσεις, εκ των οποίων τα τέσσερα ήταν εκτελέσεις πέναλτι και ακόμα ένα με κεφαλιά έπειτα από σέντρα. Το... κυρίως πιάτο της αγωνιστικής πέρασε λοιπόν χωρίς ούτε ένα γκολ με σουτ, για να σώσει την κατάσταση το ματς του ΠΑΣ με τον Πανιώνιος. Δύο κεφαλιές λοιπόν και ένα πλασέ έπειτα από πολύ όμορφη ομαδική ενέργεια οι επιλογές μας γι' αυτή την αγωνιστική.

Επιλογή πρώτη: Άλμταν με Απόλλωνα Σμύρνης (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)

Ο Παναθηναϊκός πήρε βαθιά αγωνιστική ανάσα έπειτα από τρία σερί «χαστούκια» και το γκολ του Ισραηλινού ήταν εκείνο που χάρισε τη νίκη. Κόρνερ του Χίλιεμαρκ από τα δεξιά, με τον Άλτμαν να πηδάει ψηλά, να νικάει τον προσωπικό του αντίπαλο στον αέρα και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Επιλογή δεύτερη: Πρίγιοβιτς με Παναιτωλικό (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)

Μια στιγμή του ήταν αρκετή. Ο Πρίγιοβιτς έχει αποδείξει ότι μέσα στην περιοχή είναι κίνδυνος... θάνατος και από μία σέντρα που στην αρχή δεν φαινόταν ότι θα αιφνιδιάσει την άμυνα των φιλοξενούμενων, έκανε το γκολ που καθόρισε την αναμέτρηση. Συντονίστηκε άψογα με την τροχιά της μπάλας, γύρισε ωραία το κορμί του και... αυτό ήταν!

Επιλογή τρίτη: Μασούρας με ΠΑΣ Γιάννινα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ)

Ο ταλαντούχος επιθετικός του Πανιωνίου μπορεί να μην είχε δύσκολο έργο, όμως το γκολ ήταν πολύ όμορφο σε δημιουργία. Γρήγορη ανάπτυξη, ο Λάμπρου «έστρωσε» στον Βλάχο και και εκείνος βρήκε με γρήγορη παράλληλη τον Μασούρα, ο οποίος είχε ακολουθήσει εξαιρετικά τους συμπαίκτες του και πλάσαρε εξ' επαφής τον Βελλίδη.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα