Tα best goals της 2ης αγωνιστικής (pics & vids)

Gazzetta team
Tα best goals της 2ης αγωνιστικής (pics & vids)

bet365

Το Match Review του gazzetta.gr διαλέγει τα καλύτερα γκολ της δεύτερης αγωνιστικής κι εσείς ψηφίζετε το καλύτερο...

Oπως και την πρώτη αγωνιστική, έτσι και την δεύτερη πολλά γκολ δεν είδαμε. Ωστόσο και πάλι είχαμε κάποια που ξεχώρισαν. Ειδικά αυτό του Νταουντά στο Αγρίνιο ίσως να πάρει υποψηφιότητα και για το γκολ της σεζόν στην Σούπερ Λίγκα. Ωστόσο και τα δύο γκολ της Ξάνθης ήταν εξαιρετικά αλλά και αυτό του Λάμπρου κόντρα στον Πανιώνιο.

Επιλογή πρώτη: Νταουντά με Παναιτωλικό (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)
To άπιαστο σουτ από τα 25 μέτρα του επιθετικού του Ατρομήτου που έστειλε την μπάλα στο «παράθυρο» της εστίας του Κυριακίδη. Γκολ που μπορεί να έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Περιστερίου αλλά όχι και τη νίκη.


Επιλογή δεύτερη: Μπρίτο με Πλατανιά (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)
Oχι δεν είναι ο Μπρίτο που όλοι γνωρίζαμε (αυτός αγωνίζεται στον Απόλλωνα Πόντου από φέτος). Η Ξάνθη έχει τον δικό της Μπρίτο ο οποίος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του στο παιχνίδι με τον Πλατανιά και σκόραρε το πρώτο γκολ της ομάδας του.

Επιλογή τρίτη: Γέντριτσεκ με Πλατανιά (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)
Μετά το υπέροχο ατομικό γκολ του Μπρίτο, ήρθε το υπέροχο ομαδικό γκολ της Ξάνθης για το 2-0 με τον Πλατανιά. Μουνάφο, Ντε Λούκας και Κασάδο έκρυψαν την μπάλα και ο Γέντριτσεκ τελείωσε την φάση.


Επιλογή τέταρτη: Λάμπρου με Απόλλωνα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)
Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Πανιωνίου έπαιξε εξαιρετικά το 1-2 με το Ντουρμισάι και τελείωσε πολύ όμορφα τη πλάσε με το αριστερό του πλασέ για να σιγουρέψει το τρίποντο του Πανιωνίου επί του Απόλλωνα.


Αυτά ήταν τα τέσσερα γκολ της δεύτερης αγωνιστικής όπως τα ξεχώρισε το Match Review κι εσείς μπορείτε να ψηφίσετε το καλύτερο γκολ ΕΔΩ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα