Και είναι ακόμα ζωντανοί... (pics & vid)

Και είναι ακόμα ζωντανοί... (pics & vid)

Αντώνης Σαούλης
Και είναι ακόμα ζωντανοί... (pics & vid)

bet365

Ο Ηρακλής έχει... καταργήσει όλα τα κλισέ και ως ομάδα μπαίνει στην κατηγορία «MVP αγωνιστικής» μιας και δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε κάποιον.

Ναι. Και είναι ακόμα ζωντανοί. Στην σκηνή. Σαν ροκ συγκρότημα. Οι στίχοι της Λίνας Νικολακοπούλου στο τραγούδι «το χειροκρότημα» της Δήμητρας Γαλάνης «κουμπώνουν» ιδανικά στον φετινό Ηρακλή και στο photo finish που κάνει.

Ολα τα... κλισέ που προσφέρει η ονομασία της ομάδας περί... 13ου άθλου και... ημίθεου τα έχει καταργήσει η φετινή ομάδα. Γιατί ίσως και να βρουν... κυριολεκτική έννοια στα όσα έχει πετύχει το σύνολο του Σάββα Παντελίδη το τελευταίο διάστημα. Τρεις νίκες στα τελευταία τρία ματς. Δέκα βαθμοί στα τελευταία πέντε ματς.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Παίκτες απλήρωτοι. Με δεκάδες προβλήματα καθημερινά. Χωρίς ουσιαστικά διοίκηση.

Αυτή η ομάδα που έχει απομείνει μόνη της να πολεμά τα κρατά αυτά τα προβλήματα έξω από τις προπονήσεις και κυρίως έξω από τους αγώνες.

3-0 την Κέρκυρα, 1-0 τον Λεβαδειακό, 2-1 τον ΠΑΣ. Από τελευταίος ο Ηρακλής έχει ανέβει στην 13η θέση. Οχι, δεν έχει σωθεί.

Η διαφορά από τον 15ο Λεβαδειακό είναι μόλις δύο βαθμοί και απομένουν άλλες δύο αγωνιστικές.

Από αυτό το σύνολο ποιον να ξεχωρίσεις για MVP; Τον Σάββα Παντελίδη που έχει κρατήσει κι έχει δημιουργήσει ένα σύνολο που πάει να κάνει την υπέρβαση;

Τον Μπαστακό που σκόραρε μιας και έλειπε ο Περόνε; Τον Δώνη που σκόραρε για τρίτη σερί αγωνιστική;

Τον Τζανετόπουλο που παίζει δανεικός από την ΑΕΚ και θα μπορούσε να μην τον νοιάζει; Τους ξένους που θα μπορούσαν να είχαν φύγει πρώτοι;

Τον Χουάντερσον που δείχνει να ευχαριστιέται κάθε στιγμή; Συνολικά ως ομάδα βρίσκεται στην συγκεκριμένη κατηγορία για την 28η αγωνιστική.

Χωρίς να ξέρουμε τι θα συμβεί με τις οικονομικές εκκρεμότητες της ομάδας, ο Ηρακλής πλέον έχει στο χέρι του την υπόθεση παραμονή.

Φιλοξενεί τον Παναιτωλικό την 29η αγωνιστική και θα ταξιδέψει στην Τρίπολη για την τελευταία.

Ο ίδιος ο Παντελίδης το αποτύπωσε στην συνέντευξη Τύπου. «Μακάρι να τελείωνε το πρωτάθλημα σήμερα όμως έχει δύο ακόμα παιχνίδια. Εμείς μάθαμε να ζούμε με το να κυνηγάμε, είναι σειρά άλλων να δούμε πως θα είναι να μας κυνηγάνε».

Κι αν τους αντέξει το σκοινί; Θα φανεί στο χειροκρότημα...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΕΡΙ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα