Ενρίκε και Ιβιτς: Μαθε παιδί μου άμυνα... (vid)

Ενρίκε και Ιβιτς: Μαθε παιδί μου άμυνα... (vid)

Ενρίκε και Ιβιτς: Μαθε παιδί μου άμυνα... (vid)

bet365

Πως ο Βλάνταν Ίβιτς κατάφερε να μεταμορφώσει έναν φύσει επιθετικό ποδοσφαιριστή, όπως ο Πέδρο Ενρίκε, σε παίκτη ομάδας. Ο Βραζιλιάνος εξηγεί στο gazzetta.gr τι ακριβώς έχει συμβεί…

Ελάχιστοι, μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού, είναι οι Βραζιλιάνοι που παίζουν καλή άμυνα. Δεν το’ χουν στο αίμα τους. Αυτό που έχουν μάθει από μωρά παιδιά είναι να βάζουν την μπάλα στα δίχτυα. Αυτό τους ενδιαφέρει, γι’ αυτό ζουν και πεθαίνουν στο χορτάρι. Ε, γιατί να αποτελούσε εξαίρεση του κανόνα, ο Πέδρο Ενρίκε;

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Μεγαλωμένος στις αλάνες του Πινχεϊράλ, πάντα ονειρευόταν να γίνει παίκτης της Βίγια Αρλίντο και να μοιάσει στον Αλεξ Κέλερ. Ποιος είναι ο Αλεξ Κέλερ; Στα 17 του ήταν λαϊκός ήρωας στην τοπική κοινωνία και ένας από τους κορυφαίους σκόρερ της Σάντα Κρουζ ντο Σουλ. Ποια είναι η Σάντα Κρουζ ντο Σουλ; Μια ποδοσφαιρική ομάδα στα νότια της Βραζιλίας.

Κι όμως, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, που θαυμάζει τον Φραντσέσκο Τότι, το Ρομάριο, και στο ΝΒΑ είναι με τους «πιστολέρο» των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, θα μάθει να παίζει και άμυνα στον ΠΑΟΚ του Βλάνταν Ίβιτς. Δεν το λέμε εμείς, το είπε μ’ όσο πιο κομψό τρόπο μπορούσε κρατώντας το βραβείο του πολυτιμότερου (MVP) στο φινάλε μιας ωραίας βραδιάς για τους ασπρόμαυρους, που μόλις είχαν επικρατήσει με 3-0 αντί για 5-0, του Παναθηναϊκού.

Αυτό το γκολ που τόσο πολύ κυνηγούσε να πετύχει είχε έρθει για εκείνον, κάτι που τον έκανε να προσηλωθεί και να προσαρμοστεί ακόμη περισσότερο στα «θέλω» του προπονητή του, που τρεις μέρες πριν τον είχε αφήσει να ζεσταίνει τον πάγκο σ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

«Στα τελευταία παιχνίδια προσπαθούσα να πετύχω ένα γκολ, είναι ένα από τα χαρακτηριστικά μου αυτό, να μην σταματώ ποτέ να προσπαθώ για οτιδήποτε στη ζωή μου, Από την ημέρα που ήρθα στον ΠΑΟΚ, έχω προσπαθήσει πολύ με τον προπονητή μου να βελτιωθεί η διάθεσή μου να καλύψω όποιες προσωπικές ατασθαλίες στο αμυντικό κομμάτι και πλέον πιστεύω ότι όσο βοηθάω την ομάδα επιθετικά, το κάνω και στην άμυνα, που βοηθάει γενικότερα και την ομάδα μου».

Βλάνταν Ίβιτς και Πέδρο Ενρίκε είχαν πολλά τετ α τετ προκειμένου ο «ατίθασος» αμυντικά Βραζιλιάνος να αντιληφθεί τη φιλοσοφία του Σέρβου τεχνικού, που κι αυτός επιθετικός ήταν στα νιάτα του, αλλά αποτελούσε τη χαρά του προπονητή του, σ’ ότι αφορά την αμυντική προσήλωση.

Μέσα από την κουβέντα και τη δουλειά στις προπονήσεις, ο Ίβιτς κατάφερε να περάσει στον Ενρικε το τι ακριβώς θέλει απ’ αυτόν στο γήπεδο. Απόδειξη; Τα λόγια του 26χρονου μεσοεπιθετικού για τον προπονητή και την ομάδα του. «Έχουμε έναν προπονητή και μια ομάδα που έχει νοοτροπία νικητή. Το ζούμε κάθε μέρα και είναι πολύ σημαντικό στα μεγάλα παιχνίδια», υποστήριξε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα