Η αφιέρωση στον Λαμπρόπουλο

Αντώνης Σαούλης
Η αφιέρωση στον Λαμπρόπουλο

bet365

Ο Μπακασέτας άνοιξε το σκορ κόντρα στην Βέροια κι αφιέρωσε το γκολ στον Λαμπρόπουλο κάτι που είχε κάνει και πέρσι στον Πανιώνιο με τον Τσανδάρη.

Τσαμπιονς Λιγκ, Γιουβέντους - Μπαρτσελόνα, ώρα 21:45. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+).

Ποιος μπορεί ν' αμφισβητήσει ότι η συγκεκριμένη είναι η στιγμή της 28ης αγωνιστικής. Η αφιέρωση του Τάσου Μπακασέτα στον Βασίλη Λαμπρόπουλο.

Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ επέστρεψε στο βασικό σχήμα, πέτυχε δύο γκολ, βοήθησε την ομάδα του να πάρει μια εύκολη νίκη κόντρα στην Κέρκυρα.

Ωστόσο κανείς δεν θα θυμάται τα γκολ που πέτυχε στο συγκεκριμένο ματς, αλλά την κίνηση που έκανε ο νεαρός μεσοεπιθετικός. Ο «Μπάκα» μετά το πρώτο του τέρμα πήγε στον πάγκο πήρε μια φανέλα του Λαμπρόπουλο και του αφιέρωσε το γκολ.

Ο άτυχος αμυντικός της ΑΕΚ υπέστη ρήξη χιαστών στο παιχνίδι της Πέμπτης με τον Πλατανιά και οι συμπαίκτες του δεν τον ξέχασαν. To δήλωσε και ο Μπακασέτας μετά το παιχνίδι.

«Κερδίσαμε για το Βασίλη Λαμπρόπουλο. Είναι ένα πολύ καλό παιδί, όλοι τον αγαπούν στα αποδυτήρια και ειδικά εγώ που τον ξέρω καλά από την κοινή μας θητεία στην Τρίπολη. Είναι δυνατό το παιδί, το ξέρουμε όλοι αυτό. Έχει αντιμετωπίσει μεγαλύτερες δυσκολίες στην καριέρα του κι ελπίζουμε να γυρίσει όσο πιο σύντομα κοντά μας», είπε.

Γενικά δε ξεχνάει ο Μπακασέτας. Ο Ελληνας μεσοεπιθετικός είχε κάνει ακριβώς το ίδιο (μαζί με τους άλλους συμπαίκτες του) την περσινή σεζόν στον Πανιώνιο.

Οταν κάνει ανάλογο είχε συμβεί στον τότε συμπαίκτη του Φάνη Τσανδάρη και ο «Μπάκα» έκανε ότι και στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Κέρκυρα.

Δίχως αμφιβολία η στιγμή της 28ης αγωνιστικής για το Match Review.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑ







Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα