Μία πόλη, μία ομάδα, μία κατηγορία (pics & vid)

Μία πόλη, μία ομάδα, μία κατηγορία (pics & vid)

Αντώνης Σαούλης
Μία πόλη, μία ομάδα, μία κατηγορία (pics & vid)

bet365

Η ΑΕΛ πήρε την πιο σημαντική της νίκη στο πρωτάθλημα που της δίνει μεγάλο αέρα για να μείνει στην κατηγορία.

O Ναζλίδης το είχε πει πριν το παιχνίδι. «Εάν νικήσουμε τον Παναιτωλικό κατά 90% θα μείνουμε στην κατηγορία». Στόχος επετεύχθη. Τουλάχιστον το 90% του στόχου. Γιατί η ΑΕΛ κατάφερε να πάρει τη νίκη και σε συνδυασμό με την ήττα του Ηρακλή αύξησε την διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη στους οκτώ βαθμούς, πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος.

Η Λάρισα πλέον είναι 12η στην βαθμολογία και το γκολ που έκρινε το ματς είναι δίχως αμφιβολία η στιγμής της 25ης αγωνιστικής για το Match Review. Και τι γκολ; Χρειάστηκε μια τριπλή καραμπόλα πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα. Στο 35' ο Ναζλίδης έκανε το φάουλ, η μπάλα κόντραρε, πήρε ύψος, ο Αβραάμ την γύρισε τυφλά, αυτή κατέληξε στον Φάρκας ο οποίος έπιασε το καλύτερο του σουτ για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Ενα γκολ που έκανε τον Σάκη Τσιώλη να ξεσπάσει στον πάγκο και ταυτόχρονα μια ολόκληρη πόλη. Γιατί η ΑΕΛ είναι συνυφασμένη με την Λάρισα. Γιατί όντως είναι μία πόλη, μία ομάδα έστω κι αν φέτος δεν φαίνεται στο γήπεδο από τους φιλάθλους της ομάδας. Οπως και να 'χει η συγκεκριμένη ήταν μία νίκη, μία κατηγορία... Και σίγουρα η στιγμής της 25ης αγωνιστικής.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΦΑΡΚΑΣ ΠΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ





Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα