Δέκα πράγματα που μάθαμε από την 25η αγωνιστική

Gazzetta team
Δέκα πράγματα που μάθαμε από την 25η αγωνιστική

bet365

To Match Review του gazzetta.gr παρουσιάζει δέκα πράγματα που μάθαμε/είδαμε από την 25η αγωνιστική της φετινής Σούπερ Λιγκ.
Ο χειρότερος επιθετικά Ολυμπιακός
Το ποδόσφαιρο δεν είναι μπάσκετ ώστε οι αριθμοί να αποτυπώνουν ως επί το πλείστον την αλήθεια. Ομως όταν ο Ολυμπιακός τελειώνει ένα ματς με μόλις μία τελική και αυτή off target, γίνεται εύκολα αντιληπτό πως η επιθετική του λειτουργία σε αυτό το παιχνίδι, στην προκειμένη περίπτωση στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, είναι η χειρότερη ever.
Ο Μάνταλος πάει για ρεκόρ καριέρας
Για 7η φορά στη σεζόν βρήκε δίχτυα ο Μάνταλος στο Περιστέρι και χάρισε τη νίκη στην ΑΕΚ. Πλέον ο 27χρονος χαφ πάει για ρεκόρ καριέρας, καθώς η πιο παραγωγική του σεζόν ήταν η 2014/15 όταν και με την φανέλα της Ενωσης σημείωσε 10 τέρματα σε Football League και Κύπελλο. Οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να μπουν στα πλέι οφ και έτσι ο διεθνής μέσος έχει μπροστά του μίνιμουμ 13 ματς (πέντε κανονικής διάρκειας, έξι στα πλέι οφ και τουλάχιστον δύο στο Κύπελλο), ώστε να φτάσει τα 11.
Ο Μπεργκ διανύει την καλύτερή του περίοδο στην Ελλάδα.
Την «σφραγίδα» του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έβαλε ο Μπεργκ. Ο Σουηδός φορ δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση και διανύει την καλύτερή του περίοδο στην Ελλάδα. Αλλωστε και ο ίδιος ανέφερε κάτι ανάλογο μετά τη λήξη του ματς.
Ο Βασιλείου θυμίζει τον παλιό του εαυτό
Στις 26 Φεβρουαρίου στο ματς με τον ΠΑΣ σκόραρε μετά από 1.421 ημέρες, επίδοση που δεν αρμόζει σε επιθετικό. Εκτοτε όμως ο 26χρονος φορ του Λεβαδειακού, πήρε το... όπλο του. Πλέον σε τέσσερα παιχνίδια έχει βρει δίχτυα τρεις φορές και αν οι Βοιωτοί καταφέρουν να σωθούν, θα είναι εκ των βασικών τους πρωταγωνιστών. Πλέον θυμίζει τον παλιό του εαυτό.
Η Βέροια είναι «ζωντανή»
Σφυγμό μετά από πολύ καιρό έδειξε να έχει η Βέροια. Το 4-0 επί της Κέρκυρας κράτησε τη «βασίλισσα».... ζωντανή στη «μάχη» της παραμονής, κυρίως επειδή μετά τη διακοπή θα παίξει στη Λιβαδειά, σε ένα «εξάποντο» ματς.
Η Λάρισα είναι ομάδα έδρας
Αν τελικά η ΑΕΛ μείνει στη κατηγορία, κάτι που πλέον είναι πολύ πιθανό, θα το «χρωστά» στο AEL Fc Arena. Μετά το 1-0 που κέρδισε τον Παναιτωλικό έφτασε τους 24 πόντους, εκ των οποίων οι 20 είναι εντός έδρας.
Ο Πανιώνιος αποκτά... μέταλλο
Μπορεί μία ήττα να αφήνει τον χαμένο με χαμόγελα; Στον Πανιώνιο συνέβη. Η εμφάνισή του στην Τούμπα όπου έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 77', έδειξε πως οι «κυανέρυθροι» πλέον αποκτούν μέταλλο και διαμορφώνουν χαρακτήρα.
Ο Μανιάς δίνει βαθμούς
Λένε πως την παρτίδα πρώτα την σώνεις και μετά την κερδίζεις. Σίγουρα ένας αγώνας ποδοσφαίρου δεν είναι τάβλι, όμως ο Αστέρας παραλίγο να χάσει από Λεβαδειακό και ΠΑΣ όταν και έμεινε πίσω στο σκορ, αλλά τελικά «τσίμπησε» την ισοπαλία. Κοινός παρανομαστής και για τα δύο αυτά ματς είναι πως ο Μανιάς βρήκε δίχτυα. Ετσι ο 27χρονος φορ χαρίσει πολύτιμους βαθμούς στους Αρκάδες.
Ο Ατρόμητος έμεινε ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης των πλέι οφ.
Καταδικαστική στη προσπάθειά του να μπει στα πλέι οφ ήταν για τον Ατρόμητο η ήττα από την ΑΕΚ. Τόσο η απόστασή του από την πεντάδα (-8), όσο και το δύσκολο πρόγραμμα που έχει μέχρι το φινάλε, ουσιαστικά τον έθεσαν νοκ άουτ.
Ο Γλύκος έκανε comeback
Ο Γλύκος κατά καιρούς έχει ακούσει πολύ «γκρίνια», τόσο δικαιολογημένη όσο και τραβηγμένη. Κόντρα στον Πανιώνιο όμως ήταν εξαιρετικός και βοήθησε τα μέγιστα ώστε ο ΠΑΟΚ να πάρει τη νίκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα