Κόντος: «Παίζουμε πιο απελευθερωμένα»

Νίκος Μαρούδας
Κόντος: «Παίζουμε πιο απελευθερωμένα»

bet365

Στάση στην πορεία της Ξάνθης προς τα πλέι οφ έβαλε τη μαχητική Κέρκυρα την Κυριακή και ο Αλέξανδρος Κόντος, μίλησε στο Match Review του gazzetta.gr για την νίκη της ομάδας του, αλλά και για το γεγονός πως πλέον παίζει πιο καλό ποδόσφαιρο.

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Ξάνθη, ο Φώτης Γεωργίου αποχώρησε τραυματίας και ο Αλέξανδρος Κόντος κλήθηκε να τον αντικαταστήσει. Στο ίδιο λεπτό η Ξάνθη έμενε με 10 ποδοσφαιριστές. Όλα αυτά αν τα βάλει κάποιος σε μια σειρά, θα διαπιστώσει πως έκριναν την αναμέτρηση της Κέρκυρας με τους Θρακιώτες.

Ο Κόντος, πέρασε στο παιχνίδι και έδωσε έναν πιο... φρέσκο αέρα στην ομάδα του. Μαζί με το γεγονός πως για ένα ημίχρονο η Ξάνθη ήταν με παίκτη λιγότερο, βοήθησε με τις επελάσεις του από τα αριστερά για να έρθει η νίκη. Κυρίως στη φάση του 65ου λεπτού. Τότε έκανε την σέντρα από τα αριστερά για τον Κέβιν Ντιόγκο που με ανάποδο ψαλίδι σημείωσε ένα εντυπωσιακό τέρμα.

Το Match Review του gazzetta.gr, μίλησε με τον 30χρονο εξτρέμ ο οποίος μίλησε για τη νίκη επί της Ξάνθης, την παρουσία του που βοήθησε να έρθει η νίκη, αλλά και την συνέχεια. Επίσης αναφέρθηκε στο μέλλον του, αλλά και στο γεγονός πως η Κέρκυρα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω την φετινή σεζόν.

Ακόμα μια νίκη για την Κέρκυρα και κόντρα σε ομάδα που διεκδικεί θέση στα πλέι οφ! Τι πήγε καλά και φτάσατε σε αυτό το τρίποντο;
«Μετά το πρώτο δεκαπεντάλεπτο ισορροπήσαμε το παιχνίδι και στο δεύτερο ημίχρονο εκμεταλλευτήκαμε στο έπακρο την αποβολή. Αυτό μας έκανε να φτάσουμε σε ακόμα μία σημαντική νίκη».

Η είσοδός σου άλλαξε την ροή του παιχνιδιού. Θεωρείς πως καταλάβατε όλοι ό,τι έτσι όπως πήγαινε το παιχνίδι ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για εσάς να πάρετε τη νίκη;
«Αυτό δεν μπορώ να το πω εγώ. Προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα μου και σίγουρα η αποβολή μας έδωσε την ώθηση για να φτάσουμε στη νίκη που πιθανότατα ισοδυναμεί με την παραμονή μας στην κατηγορία».

Η Κέρκυρα είναι πλέον κοντά στην παραμονή της. Αυτό σας κάνει να παίζετε πιο απελευθερωμένα;
«Δεδομένα παίζουμε πιο απελευθερωμένα. Πιστεύω στα εναπομείναντα παιχνίδια πως θα παίξουμε πιο ωραίο ποδόσφαιρο. Θέλουμε να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε».

Βλέποντας ομάδες όπως ο Πλατανιάς και η Ξάνθη να διεκδικούν μια θέση στα πλέι οφ, θεωρείς πως η Κέρκυρα είχε μια ευκαιρία για το κάτι παραπάνω φέτος;
«Από την αρχή ξεκάθαρος στόχος μας ήταν η παραμονή. Αυτό πιστεύω το πετύχαμε. Δεύτερος στόχος μας ήταν η εύκολη παραμονή. Το καταφέραμε και αυτό. Από εκεί και πέρα, τον στόχο της Ευρώπης ίσως πολύ ταπεινά τον κρυφοκοιτάζαμε αν δεν είχαμε κάνει τόσο κακό ξεκίνημα στην αρχή της χρονιάς».

Ακολουθεί το παιχνίδι με την Βέροια η οποία θέλει μόνο νίκη. Θεωρείς πως θα είναι δύσκολο ματς για εσάς ή το γεγονός πως το άγχος βρίσκεται στον αντίπαλο σας κάνει πιο άνετους;
«Εννοείται πως θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδια γιατί η Βέροια... καίγεται για τη νίκη. Όμως, όπως είπες όλη η πίεση θα είναι πάνω τους και ίσως να είναι ευκαιρία να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα κι εκεί».

Το συμβόλαιό σου λήγει το καλοκαίρι... Η επόμενη μέρα ξέρουμε ποια θα είναι;
«Αυτή τη στιγμή δε ξέρω τι μου επιφυλάσσει η επόμενη μέρα. Ακόμα δεν έχω κάποια συζήτηση με κανέναν. Σίγουρα τον πρώτο λόγο θα τον έχει η Κέρκυρα, αλλά είναι νωρίς να πούμε κάτι παραπάνω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα