Δέκα πράγματα που μάθαμε από την 24η αγωνιστική

Γιώργος Ντυμένος
Δέκα πράγματα που μάθαμε από την 24η αγωνιστική

bet365

To Match Review του gazzetta.gr παρουσιάζει δέκα πράγματα που μάθαμε/είδαμε από την 24η αγωνιστική της φετινής Σούπερ Λιγκ.
Ο Αραούχο είναι Killer
Μέχρι πρότινος ο Αραούχο με τις εμφανίσεις του άφηνε πολλές υποσχέσεις στην ΑΕΚ. Πλέον με την κυριακάτικη παρουσία του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, «επιβεβαίωσε» αυτό που... υποψιάζονταν όλοι. Ο Αργεντινός φορ είναι... killer.
Ο Ηρακλής θα το παλέψει μέχρι τέλους
Ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα σε ένα θεωρητικά χαμένο ματς πήρε ο Ηρακλής. Η ισοπαλία του Γηραιού με τον Παναθηναϊκό έδειξε ξεκάθαρα πως ο Γηραιός είναι αποφασισμένος να πέσει, αν τελικά συμβεί κάτι τέτοιο, με ψηλά το κεφάλι. Στο Καυτανζόγλειο θα το παλέψουν μέχρι τέλους.
Ο Μπεν είναι η πιο αξιόπιστη επιθετική λύση του Πανιωνίου.
Μετά την αποχώρηση του Ανσαριφάρντ υπήρχαν πολλά «ερωτηματικά» για το πώς θα καλυφθεί το κενό του Ιρανού στη γραμμή κρούσης του Πανιωνίου. Ο Μπεν έδωσε τις... απαντήσεις. Ο 28χρονος σκόραρε στα 4 από τα 10 ματς που ακολούθησαν, τελευταίο χρονικό εκείνο του Σαββάτου με την ΑΕΛ και πλέον, έχει αναγορευτεί ως η πλέον αξιόπιστη επιθετική λύση των «κυανέρυθρων».
Ο Παναθηναϊκός τα βρίσκει «σκούρα» με ομάδες της ουράς
Ούτε έναν, ούτε δύο, αλλά έξι βαθμούς με ομάδες που βρίσκονται από τη 10η θέση και κάτω «έχασε» ο Παναθηναϊκός μέσα στο 2017, καθώς πριν την ισοπαλία με τον Ηρακλή προηγήθηκαν εκείνες με Κέρκυρα, Λεβαδειακό. Αν τους είχε, το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα είχε... χροιά τίτλου και έτσι οι «πράσινοι» φαίνεται πως τα βρίσκουν σκούρα με όσους είναι στην... ουρά.
Ο Τσόρι είναι και φορ
Στο ματς με τον Ατρόμητο δεν «μάθαμε» πως ο Τσόρι Ντομίνγκες είναι και «φουνταριστός», απλά το θυμηθήκαμε. Ο Αργεντινός φορ επέστρεψε στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού παίζοντας στη κορυφή της επίθεσης, θέση που είχαμε να τον δούμε από τη πρώτη του σεζόν στο λιμάνι.
Ο Παναιτωλικός βελτιώθηκε αμυντικά
«Λευκή» ισοπαλία από τον ΠΑΣ απέσπασε ο Παναιτωλικός, που πλέον εκτός από την επιθετική του γραμμή, δείχνει να βελτιώνει και την ανασταλτική του λειτουργία. Τα «καναρίνια» συμπλήρωσαν 305 αγωνιστικά λεπτά με «μηδέν» παθητικό, έχοντας μεταξύ άλλων αντίπαλο τον πλέον φορμαρισμένο παίκτη της κατηγορίας, τον Κόντε.
Ο ΠΑΟΚ κάτι... παθαίνει στην Αθήνα
Ακόμη μία ήττα στο Λεκανοπέδιο γνώρισε ο ΠΑΟΚ, που ηττήθηκε με 3-0 στο ντέρμπι με τη ΑΕΚ. Πλέον σε τέσσερις φετινές επισκέψεις στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών μετρά ισάριθμες ήττες και... κάτι παθαίνει στην Αττική.
Ο Ατρόμητος έμεινε πολύ πίσω στη «μάχη» των τα πλέι οφ
Μαθηματικά ο Ατρόμητος βρίσκεται σε τροχιά πλέι οφ, καθώς απέχει μόνο πέντε βαθμούς από τις προνομιούχες θέσεις. Ωστόσο μετά την ήττα που γνώρισε στο Φάληρο, η αποστολή του έγινε πάρα πολύ δύσκολη. Οι Περιστεριώτες έχουν πρόγραμμα «βουνό» καθώς μέχρι το τέλος της σεζόν θα υποδεχθούν την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΛ και τον Πλατανιά, ενώ θα παίξουν σε Νέα Σμύρνη και Λεωφόρο.
Το ζευγάρι Κέρκυρα-Ξάνθη έχει «τσακωθεί» με το διπλό
Για 14η φορά στην ιστορία τους συγκρούστηκαν την Κυριακή η Κέρκυρα και η Ξάνθη και το ζευγάρι έχει το εξής εκπληκτικό στατιστικό στοιχείο. Ποτέ στα μεταξύ τους παιχνίδια τόσο στο νησί των Φαιάκων όσο και στην πόλη της Θράκης, δεν έχει κερδίσει ο φιλοξενούμενους. Ετσι είναι... τσακωμένοι με το διπλό.
Η ΑΕΛ δεν έχει το «εύκολο» γκολ
Η Λάρισα δεν άξιζε, βάσει της εικόνας της, να πάρει κάτι στη Νέα Σμύρνη, όπου εκτός όλων των άλλων έδειξε ξανά πως της λείπει το «εύκολο» γκολ. Αν ο Ναζλίδης «μπλοκαριστεί», αυτόματα οι «βυσσινί»... τελειώνουν σε μεγάλο βαθμό επιθετικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα