Το τακουνάκι «πάρε-βάλε»

Αντώνης Σαούλης
Το τακουνάκι «πάρε-βάλε»

bet365

Ο Σισοκό της Βέροιας έκρινε πως ως τελευταίος αμυντικός ο καλύτερος τρόπος για να γυρίσεις την μπάλα στον τερματοφύλακα είναι με τακουνάκι...

ΟΚ. Από την πρώτη στιγμή ήταν δύσκολο το έργο της Βέροιας μέσα στην Τούμπα, κόντρα στον φορμαρισμένο ΠΑΟΚ. Ωστόσο λίγο η αλλαγή προπονητή (ντεμπούτο Ντόστανιτς), λίγο οι αλλαγές αύξαναν κάπως την... αυτοπεποίθηση της Βέροιας.

Βεβαίως όλα αυτά πήγαν... περίπατο στο 17'. Και όχι επειδή ο ΠΑΟΚ έδειχνε πολύ καλύτερος την συγκεκριμένη χρονική στιγμή στο γήπεδο. Αλλά επειδή ο Σισοκό αποφάσισε να γυρίσει με τακουνάκι (!) την μπάλα στον Λόπες. Μπορεί ως σκέψη να είναι όμορφη αλλά μόνο όταν είσαι σέντερ φορ και προσπαθείς να στείλεις την μπάλα στα δίχτυα.



Εάν είσαι τελευταίος αμυντικός της ομάδας του τότε μάλλον είναι κακή ιδέα. Και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο μπαίνει στην γκάφα της 21ης αγωνιστικής για το Match Review. O Γάλλος αμυντικός προσπάθησε να κάνει το τακουνάκι αλλά τελικά έδωσε μια ωραία... ασίστ στον Πέδρο Ενρίκε ο οποίος μυρίστηκε την γκέλα.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ είχε πολύ εύκολο έργο από την στιγμή που κατάλαβε την γκάφα του Σισοκό. Πήρε την μπάλα, πέρασε και τον Λόπες και την έστειλε στα δίχτυα. Μετά το 1-0 του ΠΑΟΚ τα πράγματα έγιναν πολύ πιο απλά για τον Δικεφάλο του Βορρά και πολύ πιο δύσκολα για την Βέροια η οποία εν τέλει έφυγε από την Τούμπα με μία τεσσάρα.



Θα ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα εάν δεν έκανε το τακουνάκι-πάσα ο Σισοκό στον Πέδρο Ενρίκε. Δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Σίγουρα ξέρουμε όμως ότι μιλάμε για την γκάφα της 21ης αγωνιστικής.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΓΚΑΦΑ ΤΟΥ ΣΙΣΟΚΟ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα