H απίστευτη φάση των Ντίντακ, Βιγιαφάνιες

Αντώνης Σαούλης
H απίστευτη φάση των Ντίντακ, Βιγιαφάνιες

bet365

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα οι παίκτες του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ συναγωνίστηκαν για την καλύτερη γκάφα της 11ης αγωνιστικής.

Ηταν το 56' στο ντέρμπι. Ουδείς μπορούσε να φανταστεί ότι η φάση θα είχε την συγκεκριμένη εξέλιξη. Κι αυτό γιατί η σέντρα του Βλαχοδήμου έδειχνε ακίνδυνη. Υπήρχαν αρκετοί παίκτες της ΑΕΚ στην μεγάλη περιοχή και από τον Παναθηναϊκό μόνο ο Βιγιαφάνιες ο οποίος μάλλον δεν περίμενε ότι η μπάλα θα μπορούσε να φτάσει σε αυτόν.

Κι όμως. Για λόγους ακόμα ανεξήγητους ο Ντίντακ ο οποίος έδειχνε να έχει τον έλεγχο της μπάλας, σωριάστηκε στον αγωνιστικό χώρο. Δεν έδειξε να παραπατάει, σίγουρα δεν υπήρχε επαφή μιας και ο κοντινότερος συμπαίκτης του ή αντίπαλος του ήταν μακριά, ούτε γλίστρησε. Το τι έπαθε ο Ντίντακ στην συγκεκριμένη φάση θα είναι από τις απορίες που θα μας μείνουν.

Και σίγουρα θα ήταν στην γκάφα της αγωνιστικής ο Ισπανός. Αλλά αυτή θα την μοιραστεί με τον Λούκα Βιγιαφάνιες. Ο Αργεντινός βρέθηκε μόνος του στο σημείο του πέναλτι (χωρίς να το περιμένει). Εκανε ένα κοντρόλ και είχε ένα ολόκληρο τέρμα για να σκοράρει κι αρκετό χρόνο για να υπολογίσει την γωνία.




ΟΚ, σπουδαία η επέμβαση του Μπάρκα. Σίγουρα μία από τις καλύτερες τις σεζόν. Απλώνει το κορμί του και τα χέρια του για να μειώσει το οπτικό πεδίο του Αργεντινού. Ομως και πάλι το πλεονέκτημα το είχε ο Βιγιαφάνιες. Κι έκανε ένα πλασέ στο κέντρο της εστίας με αποτέλεσμα να κάνει ήρωα τον Μπάρκα και μοιραίο τον εαυτό του.




Ντίντακ και Βιγιαφάνιες μοιράζονται την γκάφα της 11ης αγωνιστικής για το Match Review.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΚΑΦΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα