Το γύρισε μόνος του

Αντώνης Σαούλης
Το γύρισε μόνος του

bet365

Ο Αλεξάντερ Στανισάβλιεβιτς έκανε το 0-1 του Παναιτωλικού, 3-1 σχεδόν μόνος του και έκανε double στις καλές του εμφανίσεις μέσα στο 2017.

Με αντίπαλο την ΑΕΚ έβαλε το... ποδαράκι του για να κάνει την ανατροπή ο Αστέρας Τρίπολης και να πάρει τη νίκη. Μετά το τέλος του αγώνα μάλιστα αναδείχθηκε και ο πολυτιμότερος του αγώνα. Ομως το έκανε ξανά λίγες μέρες αργότερα. Με ακόμα πιο εντυπωσιακό τρόπο.

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα του βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ (στο 10' με τον Μουνιός ο Παναιτωλικός προηγήθηκε), εντούτοις ο Σέρβος μέσος το γύρισε με συνοπτικές διαδικασίες. Μέσα σε τέσσερα λεπτά για την ακρίβεια. Ο Στανισάβλιεβιτς ισοφάρισε στο 38' και στο 42' κέρδισε πέναλτι (για να το κάνει γκολ ο Μάσα).



Ομως ο Σέρβος δεν σταμάτησε εκεί. Οχι μόνο έκανε το 0-1, 2-1 σε τέσσερα λεπτά είπε να «κλειδώσει» τη νίκη για τον Αστέρα. Και το έκανε μ' ένα ακόμα γκολ στο 49'. Τι άλλο να κάνει δηλαδή για να είναι ο πολυτιμότερος της 11ης αγωνιστικής για το Match Review.

Το 2017 είναι σίγουρα μια καλή χρονιά για τον Σέρβο. Παρά το γεγονός ότι δεν έχουν περάσει 20 μέρες μετά το νέο έτος είναι σίγουρα καλύτερη από το 2016. Ο Στανισάβλιεβιτς αποκτήθηκε πέρσι τον Γενάρη από τον Αστέρα και σε 18 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις είχε δύο γκολ!





Φέτος μέσα σε αυτές τις πρώτες μέρες του 2017 έχει ήδη τρία (κι ένα κερδισμένο πέναλτι) είναι δύο φορές ο πολυτιμότερος του αγώνα κι έχει χαρίσει έξι βαθμούς στον Αστέρα Τρίπολης ενώ πέρασε και ως αλλαγή στο ματς Κυπέλλου με τα Τρίκαλα.

Το 2017 είναι εξίσου καλό και για τον Αστέρα Τρίπολης εκτός από τον Αλεξάντερ Στανισάβλιεβιτς. Τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, βαθμολογική άνοδος και μία πρόκριση στο Κύπελλο σχεδόν ολοκληρωμένη...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Ο ΣΤΑΝΙΣΑΒΛΙΕΒΙΤΣ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα