Τελάντερ: «Έχω καλό προαίσθημα για τον Ευαγγέλου»!

Τελάντερ: «Έχω καλό προαίσθημα για τον Ευαγγέλου»!

Κώστας Ζάλιαρης
Τελάντερ: «Έχω καλό προαίσθημα για τον Ευαγγέλου»!

bet365

Ο Ράσμους Τελάντερ μίλησε στο Match Review του gazzetta.gr για τον παρτενέρ του στα δύο τελευταία παιχνίδια του Παναθηναϊκού και έχει αντικρίσει θετικότατα στοιχεία στον Στέφανο Ευαγγέλου! «Δεν ήμασταν δημιουργικοί» είπε για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Δανός αμυντικός είναι από τους άτυχους της φετινής σεζόν, από τη στιγμή που έχει μετρήσει μόλις δύο συμμετοχές στο πρωτάθλημα και μάλιστα, έπρεπε να περιμένει να μπει το 2017 για να πάρει αγωνιστικά λεπτά στη Σούπερ Λιγκ.

Ένα σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού, τον είχε αφήσει αρκετό καιρό εκτός πλάνων στο πρώτο μισό της σεζόν και η επαναφορά του στα παιχνίδια με την πράσινη φανέλα σημειώθηκε στα μέσα Δεκεμβρίου, στο ματς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Στα τελευταία δύο παιχνίδια, με τον Κισσαμικό στο Κύπελλο, αλλά και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ήταν βασικός λόγω και των αγωνιστικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Μαρίνος Ουζουνίδης στον καταρτισμό της 11άδας τον τελευταίο καιρό.

Μιλώντας στο Match Review του gazzetta.gr από τη Μεικτή Ζώνη του «Απόστολος Νικολαΐδης», λίγο μετά την ισοπαλία (0-0) με την «Ένωση», ο Ράσμους Τελάντερ προσπάθησε να εντοπίσει την αιτία που έκανε τον Παναθηναϊκό να μην πάρει όλους τους βαθμούς από το ντέρμπι.

«Μας έλειψε το γκολ... Πιστεύω ότι παλέψαμε στο γήπεδο. Ακόμα κι αν δεν μπορεί η ομάδα να σκοράρει, χρειάζεται να δώσεις τη μάχη σου στην άμυνα για να κρατήσεις το “μηδέν” και να πάρεις τουλάχιστον κάτι από το παιχνίδι. Θεωρώ ότι η ομάδα προσπάθησε αρκετά και το κάναμε σωστά. Έπρεπε να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες και φυσικά έπρεπε να φανούμε πιο αποτελεσματικοί σε αυτό το παιχνίδι...» είπε αρχικά και συνέχισε, σχολιάζοντας:

«Φυσικά η ΑΕΚ είναι πολύ καλύτερη ομάδα από αυτές που παίξαμε τελευταία. Δεν ήταν παιχνίδι όπως με την Κέρκυρα ή τον Κισσαμικό όπου κάναμε πολλές ευκαιρίες. Έπρεπε να το ψάξουμε πολύ περισσότερο σε αυτό το παιχνίδι για να πάρουμε αυτό που θέλαμε. Θέλαμε πολύ να πάρουμε το ματς από τη στιγμή που παίζαμε και στην έδρα μας και ξέρουμε ότι πρέπει να το εκμεταλλευόμαστε αυτό».

Για την αδυναμία των συμπαικτών του να βρουν χώρους στα μετόπισθεν των αντιπάλων, αλλά και για τη δουλειά που είχε εκείνος στην «πράσινη» άμυνα, όταν η ΑΕΚ δημιουργούσε στιγμές πίεσης για την εστία του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, ο υψηλόσωμος στόπερ δήλωσε πως:

«Στο δεύτερο ημίχρονο τους περιορίσαμε, παίζαμε κυρίως στο μισό γήπεδο, πιέσαμε, ψάξαμε το γκολ, όμως δεν ήμασταν τόσο δημιουργικοί. Επομένως, το αποτέλεσμα έμεινε ισόπαλο και ξέρουμε ότι κάναμε σωστά τη δουλειά στην άμυνα ώστε να μη χάσουμε τουλάχιστον τον βαθμό από τη στιγμή που δεν σκοράραμε».

Η αναμέτρηση κόντρα στην «Ένωση», αλλιώς υπήρχε στο μυαλό των ανθρώπων των δύο ομάδων και των οπαδών τους στην έναρξη της αγωνιστικής περιόδου και τα πράγματα ήρθαν έτσι που οι συνθήκες ήταν πολύ διαφορετικές τη 15η Ιανουαρίου στο γήπεδο της Λεωφόρου. Με τον στόχο τους να είναι πλέον οι ευρωπαϊκές θέσεις και σε ένα χρονικό σημείο της σεζόν που η αγωνιστική κατάσταση των δύο συλλόγων είναι μετριότατη, ο Τελάντερ ανέφερε ότι:

«Δεν μπορούμε να μιλάμε για πίεση, από τη στιγμή που εμείς οι ποδοσφαιριστές ζούμε για τέτοια παιχνίδια. Αυτά που αποκαλούμε ντέρμπι... Όλοι τα περιμένουμε αυτά τα ματς και μας αρέσουν. Και όπως προείπα, θέλαμε και δείξαμε ότι είχαμε στόχο να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, δουλέψαμε πολύ όλη την εβδομάδα, όμως αυτή τη φορά μας έλειψαν οι ευκαιρίες μπροστά από την αντίπαλη εστία».

Στα πρόσφατα δύο ματς που έχει αγωνιστεί, ο 25χρονος άσος έχει τον νεαρό, Στέφανο Ευαγγέλου στο πλευρό του στα μετόπισθεν.

Τόσο απέναντι στον Κισσαμικό, όσο και στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, οι δυο τους έδειξαν να έχουν σωστή και ψύχραιμη αντιμετώπιση των επικίνδυνων καταστάσεων, αν και είναι λογικό κάποια λάθη να ξεφεύγουν από τον 18χρονο αμυντικό. Για εκείνον και για τις εντυπώσεις που έχει δημιουργήσει σε αυτές τις εμφανίσεις του, ο Δανός είχε μόνο καλά λόγια να πει...

«Όπως μπορείτε να δείτε, τα πηγαίνουμε πολύ καλά μαζί στην άμυνα! Έχω καλό προαίσθημα για τον μικρό! Είναι καλό παιδί, δουλεύουμε σωστά, συνεργαζόμαστε σωστά, επικοινωνούμε όπως στο γήπεδο και εμείς οι αμυντικοί είμαστε χαρούμενοι όταν κάνουμε σωστά τη δουλειά μας και τελειώνει ένα παιχνίδι δίχως να έχει παραβιαστεί η εστία μας. Οπότε είμαστε και οι δύο χαρούμενοι σε αυτά τα ματς» ήταν το σχόλιό του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα