Σκοράρει παντού και σκοράρει συνέχεια

Σκοράρει παντού και σκοράρει συνέχεια

Αντώνης Σαούλης
Σκοράρει παντού και σκοράρει συνέχεια

bet365

Ο Μπράουν Ιντέγε έφτασε τα 11 τέρματα φέτος, έχοντας πετύχει γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Και έχουμε ακόμα Δεκέμβριο...

Το καλοκαίρι πιθανότατα θα σκέφτηκε και ο ίδιος ότι σκέφτηκαν άπαντες στον οργανισμό του Ολυμπιακό. Οτι με την μεταγραφή του Οσκαρ Καρντόζο, αργά ή γρήγορα θα μετακόμιζε στον πάγκο. Ο Μπράουν Ιντέγε όμως δεν πτοήθηκε.

Προσπάθησε από την πρώτη στιγμή ν' αρπάξει όσες ευκαιρίες θα του παρουσιάζονταν. Και το έκανε. Αρχές Δεκέμβρη και ο Νιγηριανός όχι μόνο... μετακόμισε στον πάγκο αλλά είναι και το πρώτο φαβορί για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ.

Ο Ιντεγε έχει φτάσει ήδη τα 11 γκολ (9 στο πρωτάθλημα) και είναι ο μοναδικός παίκτης στο ρόστερ του Ολυμπιακού που για την ώρα έχει σκοράρει και στις τρεις διοργανώσεις (Σούπερ Λίγκα, Κύπελλο και Ευρώπη). Δίχως αμφιβολία είναι η σταθερή αξία του Match Review για την 13η αγωνιστική.

Ο Μπράουν Ιντέγε έβαλε ακόμα δύο γκολ την αγωνιστική που μας πέρασε, έφτασε τα εννιά στο πρωτάθλημα και εκτός του ότι είναι ο πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα, είναι και ο παίκτης με το καλύτερο ratio.



Ο 28χρονος επιθετικός έχει πετύχει αυτά τα εννιά γκολ στις είκοσι προσπάθειες που έχει επιχειρήσει. Οπερ σημαίνει πως σκοράρει ένα γκολ κάθε δύο τελικές γεγονός που τον βάζει και στην σχετική λίστα στην πρώτη θέση.

Είναι ακόμα πιο εντυπωσιακά τα στατιστικά του εάν αναλογιστεί κανείς πως την περσινή σεζόν είχε σταματήσει στα 13 (πάλι έχοντας σκοράρει και στις τρεις διοργανώσεις) έχοντας κλείνει την χρονιά στο πρωτάθλημα με δέκα τέρματα. Τα 13 γκολ τα είχε πετύχει σε 35 ματς ενώ τα 11 που έχει πετύχει φέτος είναι σε 18 ματς και στο πρωτάθλημα έχει 9 τέρματα σε 10 αγώνες.

Ολα αυτά χωρίς να έχει σκοράρει από το σημείο του πενάλτι (τα τρία είναι με το κεφάλι) και όλα δείχνουν ότι θα πάει μέχρι τέλους για να βγει πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα έχοντας και την εμπιστοσύνη του Μπέντο, αλλά και την αφλογιστία του Καρντόζο.



Βεβαίως υπάρχει και ο Γενάρης. Θυμίζουμε ότι πέρσι τέτοια περίοδο είχε σκάσει η πρόταση από την Κίνα για τον Νιγηριανό αλλά ο Ολυμπιακός θα έμενε χωρίς φορ στο δεύτερο μισό μιας και ο Φινμπόγκασον είχε «σπάσει» τον δανεισμό του και έφτιαχνε βαλίτσες για Γερμανία. Δύσκολο φαντάζει να γίνει μεταγραφή κι αυτό τον Γενάρη.

Αλλωστε είναι πιο πιθανό να επιστρέψει στην Αγγλία κάποια στιγμή ο Ιντέγε παρά να πάει στην Κίνα. Εκτός και αν φτάσει πρόταση στον Ολυμπιακό αλλά και στον ίδιο που απλά δεν θα μπορεί ν' αρνηθεί κανείς από τους δύο.

Οπως και να 'χει ο Μπράουν Ιντέγε συνεχίζει να σκοράρει κι αποτελεί την σταθερή αξία του Match Review για την 13η αγωνιστική.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΠΡΑΟΥΝ ΙΝΤΕΓΕ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα