Αντρέα Μπέντο ή Πάουλο Στραματσόνι

Αντώνης Σαούλης
Αντρέα Μπέντο ή Πάουλο Στραματσόνι

bet365

Ο Πορτογάλος τεχνικός δέχθηκε ματς από τον Γρηγορίου και ο Ιταλός ψάχνει ακόμα για μια νίκη που θ' αλλάξει το κλίμα στον Παναθηναϊκό.

Θα μπορούσε άνετα να βρίσκεται και ο Ιβιτς σε αυτήν την κατηγορία. Ομως ο ίδιος κατηγόρησε τους παίκτες του μετά το τέλος του αγώνα και μάλιστα με βαριές κουβέντες. Οπότε για τον Ιβιτς περιμένουμε τις εξελίξεις. Την Κυριακή ωστόσο Πάουλο Μπέντο και Αντρέα Στραματσόνι κατάφεραν να γίνουν οι αδύναμοι κρίκοι των ομάδων τους και ταυτόχρονα αδύναμοι κρίκοι και για το Match Review.

Ο Πορτογάλος τεχνικός συνέχισε να κάνει rotation στην άμυνά του (που από τύχη δε το πλήρωσε) αλλά δεν έκανε στην μεσαία γραμμή που δείχνει την συγκεκριμένη περίοδο να την έχει μεγαλύτερη ανάγκη.

Ο Μιλιβόγεβιτς ξεκίνησε γι' ακόμα ένα ματς βασικός, το ίδιο και οι τρεις πίσω από τον επιθετικό (Φορτούνης, Ελιουνούσι και Σεμπά).Ταυτόχρονα αποφάσισε να δώσει μια ευκαιρία στον Καρντόσο ο οποίος ακόμα να σκοράρει και άφησε εκτός αποστολής τους Μαρίν και Τσόρι.

Ο Ολυμπιακός δεν είχε πλάνο να σπάσει την άμυνα της Κέρκυρας, δεν την έβαλε στα καρέ της και δεν έκανε την πολύ μεγάλη φάση. Οι «ερυθρόλευκοι» όπως εξελίχθηκε η αγωνιστική έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία για να ξεφύγει κι άλλο από τον Παναθηναϊκό αλλά ο Ολυμπιακός έκανε πολύ κακό παιχνίδι.

Βεβαίως είναι η πρώτη μεγάλη γκέλα του Μπέντο μετά την ήττα από την Λάρισα. Προφανώς και ήταν ένα δυνατό χαστούκι τόσο για τον Πορτογάλο όσο και για την ομάδα κυρίως για να καταλάβουν ότι το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει.



Η εσωστρέφεια στον Πειραιά θα ήταν μεγαλύτερη εάν του έβαζε δύσκολα ο Παναθηναϊκός. Ομως ο Αντρέα Στραματσόνι δεν βρήκε τον τρόπο ώστε ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει στις νίκες. Οι «πράσινοι» μετράνε μόλις μία νίκη στα τελευταία τους εννιά παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Και το πρόγραμμα παραμένει δύσκολο.

Με ΟΦΗ εκτός (εάν χάσει ο Παναθηναϊκός λογικά θ' αποκλειστεί κι από το Κύπελλο), με ΠΑΟΚ εντός και Ατρόμητο, Λάρισα εκτός (για το πρωτάθλημα) αλλά και με τη Θέλτα για να βγάλει την υποχρέωση της τελευταίας αγωνιστικής στο Γιουρόπα Λιγκ.



Ο Παναθηναϊκός γνωρίζοντας την γκέλα του Ολυμπιακού δεν μπήκε με νοοτροπία με νικητή στη Νέα Σμύρνη κι αν δεν ήταν ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος δεν θα έφευγε ούτε με την ισοπαλία! Για ακόμα ένα ματς οι «πράσινοι» δεν μπόρεσαν να δείξουν ένα υποφερτό πρόσωπο και φυσικά δεν φάνηκαν σε κανένα σημείο να πηγαίνουν για... πόλεμο όπως τους είπε ο Ιταλός τεχνικός πριν το παιχνίδι.

Αλλες περιπτώσεις και άλλα τα όσα έχουν καταφέρει (ή δεν έχουν πετύχει) μέχρι στιγμής όμως για την 12 αγωνιστική είναι οι αδύναμοι κρικοι για το Match Review.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα