Ούτε με... Mannequin Challenge

Αντώνης Σαούλης
Ούτε με... Mannequin Challenge

bet365

Ο ΠΑΟΚ στο 65' προηγούνταν μέσα στην Τούμπα με 3-1 του Ατρομήτου αλλά κατάφερε να χάσει με 3-4

Είναι από τους αγώνες που δεν μπορείς να τους πιστέψεις. Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί δηλαδή ότι ο ΠΑΟΚ μετά το διπλό επί της Φιορεντίνα να χάνει το συγκεκριμένο ματς με τον τρόπο που το έχασε. Δηλαδή με 2-0 στο ημίχρονο (αντί για μεγαλύτερο σκορ) με 3-1 στο 65' κι απάντηση στο γκολ του Ατρομήτου...

Ακόμα κι εάν έκαναν το Mannequin Challenge οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν έδειχνε ότι το ματς μπορεί να γυρίσει! Κι όμως! Ο Ατρόμητος έκανε το 3-1, 3-4 σε λιγότερο από 20 λεπτά και πέτυχε μία από τις μεγαλύτερες νίκες της ιστορίας του.



Θα μπορούσε να μπει ως γκάφα η αντίδραση του Κάνιας στο πέναλτι που κάνει και στην κόκκινη που δέχεται. Σίγουρα. Η κίνηση του αμυντικού χαφ του ΠΑΟΚ είναι... κωμική. Το ματς δεν είναι στο 90' και δεν είναι ισόπαλο ή το ματς είναι στο γκολ για να σώσει τη μπάλα ως τερματοφύλακας. Κι όμως το κάνει προσπαθώντας να... κοροϊδέψει τον διαιτητή.



Δεν το κάνει αφήνει την ομάδα του με δέκα και βάζει τον Ατρόμητο μέσα στο παιχνίδι. Οκ, το ματς δεν τελειώνει εκεί και σίγουρα θέλει... προσπάθεια για να κάνεις ακόμα και το 3-2, 3-4. Εγινε κι αυτό. Με γκολ στο 86' και με γκολ στο 93'.



Προφανώς η πρώτη γκάφα ανήκει στον Κάνιας, όμως η συνολική εικόνα του ΠΑΟΚ αποτελεί από μόνη της την γκάφα για την 12η αγωνιστική. Μετά από εννιά αγώνες ο Δικέφαλος του Βορρά έχει μόλις 11 βαθμούς (έχει και το -3) και βρίσκεται στην 9η θέση μαζί με Κέρκυρα και Παναιτωλικό, μόλις πέντε βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και έντεκα βαθμούς πίσω από την κορυφή!

Συνολικά για τα όσα κάνει στην Ελλάδα ο ΠΑΟΚ αποτελεί μια γκάφα... Σίγουρα η γκάφα της 12ης αγωνιστικής

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα