Χωρίς φόβο για το χρυσό ο Γκασόλ

Χωρίς φόβο για το χρυσό ο Γκασόλ

bet365

Ο Πάου Γκασόλ στα 32 του χρόνια δηλώνει ακόμη πεινασμένος για νέους τίτλους και τονίζει πως η Ισπανία δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο κι είναι έτοιμη για το χρυσό στους Ολυμπιακούς.

Ο Πάου Γκασόλ μίλησε στην ιστοσελίδα της Fiba για τους Ολυμπιακούς αγώνες για το τι περιμένει στο Λονδίνο: «Οι βλέψεις μου είναι αρκετά υψηλές. Θα είναι πολύ σκληρή διοργάνωση για όλους μας αλλά κοιτάω μπροστά για να είμαι εκεί. Οι συμπαίκτες μου κι εγώ θα παλέψουμε για το χρυσό μετάλιο. Πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε το μετάλλιο. Έχουμε πολύ ταλέντο και όλοι έχουν κίνητρο να δώσουν τα πάντα στο παρκέ. Δεν φοβόμαστε κανέναν».

Στη συνέχεια θυμήθηκε τον τελικό του Πεκίνου με τις Ηνωμένες Πολιτείες και τόνισε ότι δεν θα τον χάλαγε μία ρεβάνς: «Κάποιες φορές σκέφτομαι αυτό το παιχνίδι. Θα είναι διαφορετικά όμως στο Λονδίνο. Θα ήταν ωραίο να γίνει ξανά το ίδιο το καλοκαίρι, γιατί η ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών είναι πάντα ένας δυνατός αντίπαλος. Βέβαια θα είναι μεγάλο λάθος για όλους να θεωρούν μοναδικά φαβορί τις Ηνωμένες και την Ισπανία. Κάθε ομάδα θα δώσει το καλύτερό της εαυτό για να φτάσει στα μετάλλια».

Όσο για το τι θα σήμαινε για τον ίδιο η κατάκτηση του χρυσού: «Το να κερδίσεις ένα χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες είναι τεράστια ικανοποιήσει. Έχω κερδίσει πολλούς τίτλους και μετάλλια απ' όταν άρχισα την καριέρα μου, πάντα όμως κοιτάω για κάποιο νέο κατόρθωμα. Είμαι πεινασμένος για νέους τίτλους. Θα ήταν καταπληκτικό για την Ισπανία να κερδίσει το χρυσό, μεγάλη τιμή για το ισπανικό μπάσκετ».

 

Τελευταία Νέα