«Αιχμές» Σέσκους για Μπολ: «Κατέστρεψαν την Βιτάουτας»

Κάτια Πετροπούλου
«Αιχμές» Σέσκους για Μπολ: «Κατέστρεψαν την Βιτάουτας»

bet365

Αποκαλυπτικός ήταν ο προπονητής της Βιτάουτας Πριενάι, Βιρτζίνιους Σέσκους, για το διάστημα που παρέμεινε η οικογένεια Μπολ στην Λιθουανία και την ομάδα.

Στα μέσα της περσινής σεζόν ο ΛαΒάρ Μπολ αποφάσισε να πάρει τους γιους του, ΛαΜέλο και ΛιΆντζελο, από τις ΗΠΑ και να τους πάει στην Λιθουανία.

Τα αδέρφια του Λόνζο Μπολ φόρεσαν την φανέλα της Βιτάουτας, ενώ τα... καμώματα του πατέρα τους ξεσήκωσαν μια ολόκληρη χώρα.

Πλέον, η διάσημη οικογένεια επέστρεψε στην Αμερική και ο προπονητής της ομάδας, Βιρτζίνιους Σέσκους, αποκάλυψε τι συνέβη στο διάστημα που... υπέμεινε τα καπρίτσια των Μπολ.

«Το πρώτο και κρισιμότερο λάθος που κάναμε ήταν που τους επιτρέψαμε, ειδικά στον ΛαΒάρ, να νομίζουν πως είναι υπεύθυνοι για τον σύλλογο - τις αποφάσεις του, τα πλάνα του, ακόμα και τα παιχνίδια. Το επίπεδο των αγοριών του δεν ήταν καν κοντά σε αυτό της λιθουανικής λίγκας, πόσω μάλλον για του ΝΒΑ, κάτι το οποίο κατανόησε η λίγκα, ειδικά μετά το αποτέλεσμα του draft (σ.σ. ο ΛιΆντζελο συμμετείχε φέτος και δεν επελέγη από καμία ομάδα). Και το πιο απογοητευτικό είναι ότι δεν έκαναν καμία εσωτερική προσπάθεια να γίνουν καλύτεροι. Κι όταν είδαν ότι δεν βγάζει πουθενά, άρχισαν να καταστρέφουν τον σύλλογο, χωρίς να καταβάλλουν το χρηματικό έπαθλο του τουρνουά "Big Baller Brand" στους νικητές κλπ».

Ο 51χρονος τεχνικός ανέφερε επίσης πως ο ΛαΒάρ Μπολ απέσυρε την οικονομική βοήθεια που προσέφερε στην ομάδα και πήρε πίσω τα ειδικά μηχανήματα για τα σουτ, τα οποία είχαν παρουσιαστεί ως «δώρα» από τον ίδιο στην ομάδα.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ Τελευταία Νέα