Ο ΛαΒαρ νομίζει ότι οι γιοι του μπορούν να νικήσουν τον... Σάρας!

Ο ΛαΒαρ νομίζει ότι οι γιοι του μπορούν να νικήσουν τον... Σάρας!

Gazzetta team
Ο ΛαΒαρ νομίζει ότι οι γιοι του μπορούν να νικήσουν τον... Σάρας!

bet365

Τα ακούσαμε κι αυτό! Ο ΛαΒαρ Μπολ υποστήριξε πως η Βιτάουτας μπορεί να νικήσει την Ζαλγκίρις, στο λιθουανικό πρωτάθλημα!

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός ! Όλη η δράση του αγώνα! (21+)

Η... τρέλα του ΛαΒαρ Μπολ έφυγε από τις ΗΠΑ και ήρθε και στην Ευρώπη!

Ο πατέρας της γνωστής οικογενείας, μετά τη νίκη (151-120) της Βιτάουτας επί της Γιονάβα (Α2 Λιθουανίας), εξέφρασε την πεποίθηση πως οι γιοι του μπορούν να νικήσουν και την Ζαλγκίρις!

Η Βιτάουτας θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους την Κυριακή (04/02) για την λιθουανική λίγκα και ο ΛαΒαρ είπε: «Αν παίξουμε με αυτό τον τρόπο, δεν γίνεται να χάσουμε! Μόλις σκοράραμε 151 πόντους. Οι παίκτες μας είναι μηχανές και έχουν πολλές σφαίρες».

Βέβαια, ο αγώνας, στον οποίο νίκησε η Βιτάουτας ήταν για το τουρνουά «Big Baller Challenge» και μάλλον ο ΛαΒαρ δεν έχει δει καθόλου την Ζαλγκίρις!

Επίσης, οι ΛαΜέλο και Λι Άντζελο δεν έχουν πάρει, παρά ελάχιστο, χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα, ενώ η οικογένεια Μπολ ενδέχεται να μην είναι καν στην Λιθουανία, καθώς η συμφωνία των γιων του με την ομάδα ολοκληρώνεται στα τέλη Ιανουαρίου. Ωστόσο, εκείνος έχει πει πως οι γιοι του θα μείνουν στην ομάδα, μέχρι να μπορέσουν να δηλώσουν συμμετοχή στο draft του ΝΒΑ.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ Τελευταία Νέα