Δυσαρεστημένοι οι παίκτες της Βιτάουτας με τις παρατηρήσεις του Λαβάρ! (pics)

Gazzetta team
Δυσαρεστημένοι οι παίκτες της Βιτάουτας με τις παρατηρήσεις του Λαβάρ! (pics)

bet365

Ο Λαβάρ Μπολ έκανε... υποδείξεις στους συμπαίκτες των ΛιΆντζελο και ΛαΜέλο για το πώς πρέπει να παίξουν, γεγονός που προκάλεσε την δυσαρέσκειά τους!

Σύμφωνα με τον Λιθουανό δημοσιογράφο, Ντονάτας Ουρμπόνας, ο ΛαΒάρ βρέθηκε στην προπόνηση της Βιτάουτας και είπε στους παίκτες ότι πρέπει να τρέχουν περισσότερο και να σουτάρουν περισσότερα τρίποντα.

Εκείνοι εκνευρίστηκαν με τις υποδείξεις του ΛαΒάρ Μπολ και σύμφωνα με τις πληροφορίες του, εξήγησαν ότι δεν θέλουν να ακολουθήσουν τις οδηγίες του.

Από εκεί και πέρα δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τα αδέρφια Μπολ ενώ ισχυρίζονται ότι δεν μπορούν να παίξουν στο πρωτάθλημα της Λιθουανίας επειδή δεν βοηθούν στην άμυνα.

Μάλιστα εντός της ημέρας, ο προπονητής Βιρτζίνιους Σέσκους θα συναντηθεί με τον ΛαΒάρ και τους γιους του, προκειμένου να τους εξηγήσει ότι αν και στην επίθεση ειναι καλοί, στην άμυνα υστερούν και γι' αυτό δεν μπορούν να παίξουν!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ Τελευταία Νέα