«Ο ΛαΒάρ Μπολ μπορεί να γίνει βοηθός μου»!

Γιάννης Σταυρουλάκης
«Ο ΛαΒάρ Μπολ μπορεί να γίνει βοηθός μου»!

bet365

Οι ΛιΆντζελο και ΛαΜέλο Μπολ συμφώνησαν με τη Βιτάτουτας και ο κόουτς των Λιθουανών, Βιργκίνιους Σέσκους δεν έχει κανένα πρόβλημα να συνεργαστεί με τον... πατέρα τους!

Τα αδέλφια του Λόνζο Μπολ υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας με τη Βιτάουτας ως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και αναμένεται να φτάσουν στη Λιθουανία στις αρχές του Ιανουαρίου. Από την πλευρά του, ο προπονητής της ομάδας, Βιργκίνιους Σέσκους, ο οποίος παρεμπιπτόντως δεν μιλάει αγγλικά, εξήγησε πως περιμένει να δουλέψει με τον ΛιΆντζελο και τον ΛαΜέλο, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα έχει στο πλευρό του τον ΛαΒάρ Μπολ!

«Θα τα πάμε καλά μαζί. Στο χειρότερο σενάριο, μπορεί να γίνει βοηθός μου (γέλια)! Θα φωνάζει στους παίκτες μου αντί για εμένα. Θα χρειαστούν χρόνο να προσαρμοστούν στο ευρωπαϊκό μπάσκετ όμως θα τους βοηθήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Ο γιος μου, ο Εντβίνας, έπαιξε στη λιθουανική λίγκα σε ηλικία 14 ετών. Θα είναι καλό για τα δυο αδέλφια να παίξουν με έτοιμους παίκτες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ Τελευταία Νέα