Το πλάνο Δώνη για τον τελικό

Δημήτρης Τομαράς
Το πλάνο Δώνη για τον τελικό

bet365

Ο Γιώργος Δώνης έχει κατασταλάξει ως προς το πως θα παρατάξει τον Ατρόμητο στον τελικό του Κυπέλλου του Σαββάτου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Η πιο πιθανή αρχική σύνθεση του Ατρομήτου θα απαρτίζεται από τους: Ιτάνζ, Σκόνδρα, Τόμας, Φυτανίδη, Οικονόμου, Ιγκλέσιας, Πίτου Γκαρσία, Σφακιανάκη, Καραγκούνη, Τάτο και Μήτρογλου.

Ο Ιτάνζ θα είναι ο βασικός γκολκίπερ. Δεξί μπακ θα είναι ο Σκόνδρας, το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Τόμας και Φυτανίδη και αριστερό μπακ θα είναι ο Οικονόμου.

Αμυντικό χαφ θα τοποθετηθεί ο Ιγκλέσιας. Μπροστά του στο κέντρο θα παίξουν οι Πίτου Γκαρσία και Σφακιανάκης, στα άκρα θ' αγωνιστούν οι Καραγκούνης και Τάτος και στην κορυφή ο Μήτρογλου.

Εκτός των άλλων υπάρχει μία πιθανότητα να είναι αμυντικό χαφ ο Ζουέλα (σ.σ. όπως επίσης και να ξεκινήσει στο κέντρο της άμυνας αντί του Τόμας). Θέση για το κέντρο διεκδικεί και ο Δημούτσος ενώ υποψήφιοι για την βασική ενδεκάδα είναι οι Νάστος, Μπρίτο και Επστάιν.

Το τεχνικό τιμ του Ατρομήτου και κυρίως ο Δώνης επιζητά να έχει ένα ταχύτατο και ευέλικτο σχήμα. Ένα σχήμα που θα είναι αποφασισμένο για όλα αλλά και ικανό για μεγάλες ζημιές.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα