«Είστε οι καλύτεροι, φέρτε το Κύπελλο»

Gazzetta team
«Είστε οι καλύτεροι, φέρτε το Κύπελλο»

bet365

Τις εγκαταστάσεις του Ρέντη επισκέφτηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά την ολοκλήρωση της media day και ζήτησε από τους παίκτες να τα δώσουν όλα για την κατάκτηση του νταμπλ.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μετέβη στο προπονητήριο των ερυθρόλευκων και στην σύντομη ομιλία που είχε με τους ποδοσφαιριστές τους κατέστησε σαφές πως θέλει να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε να κλείσουν ιδανικά την φετινή σεζόν με την κατάκτηση του νταμπλ.

Στη σύντομη ομιλία του, ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε τα εξής: «Μετά το πρωτάθλημα θέλουμε και το Κύπελλο. Όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού περιμένει μια ακόμα χαρά. Τα παιχνίδια που μας προβλημάτισαν φέτος ήταν αυτά με θεωρητικά αδύναμους.

Να μην την πατήσουμε ξανά. Να έχετε στο μυαλό σας ότι ο Ατρόμητος που είδατε την Κυριακή δεν είναι η ομάδα που θα δείτε όλοι στον τελικό. Θα τα δώσουν όλα και το ίδιο θέλω να κάνετε και εσείς...».

Εκτός των άλλων τους ξεκαθάρισε πως όλοι στον Ολυμπιακό θέλουν το Κύπελλο. Τους επισήμανε πως είναι οι καλύτεροι και ότι με προσοχή και με πάθος πους τους κάλεσε να επιδείξουν όλα θα πάνε καλά. Άλλωστε όπως διευκρίνισε ο ίδιος όλοι επιθυμούν και εύχονται το βράδυ του Σαββάτου να πανηγυρίσουν το νταμπλ.

Θέλουμε το Κύπελλο! Το μόνο που μας απασχολεί και πρέπει και εσάς να σας απασχολεί είναι η κατάκτηση του. Ξέρω ότι το θέλουμε όλοι και εύχομαι να πανηγυρίσουμε μαζί το νταμπλ το βράδυ του Σαββάτου. Είστε οι καλύτεροι. Με τη δέουσα προσοχή και πάθος που σας καλώ να δείξετε, όλα θα πάνε καλά»

Από την μεριά τους οι παίκτες τόνισαν: «Μην ανησυχείς πρόεδρε. Θα κάνουμε τα πάντα για να πανηγυρίσουμε το νταμπλ. Ξέρουμε πόσο πολύ το θέλεις και άλλο τόσο το θέλουμε κι εμείς!».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα