Νέα διάκριση για Βουγιούκα

Gazzetta team
Νέα διάκριση για Βουγιούκα

bet365

Η Βάσω Βουγιούκα ήταν σε μια ακόμη περίπτωση συνεπής στο ραντεβού της με την επιτυχία, καταλαμβάνοντας την 5η θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο σπάθης που διεξήχθη στην Μπολόνια.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια της ξιφασκίας, η οποία έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, συνέχισε τις εξαιρετικές εμφανίσεις σε μεγάλη διοργάνωση, τερματίζοντας πέμπτη μεταξύ 125 αθλητριών στους αγώνες της γειτονικής Ιταλίας.

Πιο αναλυτικά, η Βουγιούκα χάρη στην 10η θέση που κατέχει στην παγκόσμια κατάταξη μπήκε απ’ ευθείας στις 64 και άρχισε τις υποχρεώσεις της στη διοργάνωση τη 2η ημέρα του τουρνουά, για να φτάσει μέχρι τα προημιτελικά, αφού απέκλεισε διαδοχικά, σε αγώνες νοκ άουτ, τις Νικόλ/Μ. Βρετανία 15/9, Μόρμιλε/Ιταλία 15/14 και Μπέσμπες/Τυνησία (Νο 8 στον κόσμο) 15/12.

Ωστόσο δεν κατάφερε να βρίσκεται μέσα στα μετάλλια, γνωρίζοντας την ήττα από την Αμερικανίδα, Ζαγκούνις/Νο 2 στον κόσμο (13/15). Παρόλα αυτά, η νέα επιτυχημένη της εμφάνιση της χάρισε τρεις ακόμη θέσεις στη σχετική λίστα και πλέον βρίσκεται στο Νο7 του κόσμου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα