Κίνσεϊ στο Ισραήλ: «Να μην γίνει doping test ως το τέλος της σεζόν»

Gazzetta team
Κίνσεϊ στο Ισραήλ: «Να μην γίνει doping test ως το τέλος της σεζόν»

bet365

H κατάσταση στο πρωτάθλημα Ισραήλ είναι περίπλοκη με τον Τέρανς Κίνσεϊ της Χάποελ Ιερουσαλήμ να την κάνει ακόμα πιο δύσκολη.

Δεν ησυχάζει η κατάσταση στο πρωτάθλημα του Ισραήλ. Μπορεί να έληξε η παεργία των παικτών και να έχουμε επανέναρξη του πρωταθλήματος, αλλά ήρθε ο Τεράνς Κίνσεϊ της Χαποελ Ιερουσαλήμ για να ζητήσει να μην γίνουν έλεγχοι doping μέχρι το τέλος της σεζόν και να κάνει τα πράγματα ακόμα πιο περίπλοκα.

«Υπάρχουν πολλοί κανόνες που πρέπει να ακολουθήσουμε για να παραμείνουμε επαγγελματίες αθλητές, όπως να ακολουθούμε τους κανόνες που ισχύουν για τις απαγορευμένες ουσίες. Υπάρχουν φαρμακευτικές αγωγές που δεν επιτρέπεται να πάρουμε, κάποιες πρωτεϊνες που είναι απαγορευμένες και κάποιες βιταμίνες που δεν επιτρέπονται επειδή μπορεί να οδηγήσουν στο να βγει κάποιος θετικός σε κάποιο drug test. Μόλις τελειώσει η σεζόν όμως είσαι ελεύθερος να κάνεις ό,τι θέλεις. Η λίγκα έβαλε πολλές οικογένειες και καριέρες παικτών σε κίνδυνο με αυτή την ασταθή κατάσταση. Έχοντας πει ο΄λα αυτά, νομίζω ότι δεν πρέπει να γίνει doping test μέχρι το τέλος της σεζόν», έγραψε στο twitter o συμπαίκτης του Στράτου Περπέρογλου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΡΑΗΛ Τελευταία Νέα