Μια McLaren Senna στα «σωστά» χρώματα (vid)

Μια McLaren Senna στα «σωστά» χρώματα (vid)
Η σημερινή ναυαρχίδα της McLaren έχει το όνομα του Σένα και η συγκεκριμένη, έχει βαφτεί στα χρώματα του αγωνιστικού αυτοκινήτου του Βραζιλιάνου οδηγού!

Ο επιχειρηματίας Manny Khoshbin αγόρασε μια νέα McLaren Senna, ένα μοναδικό hypercar που είναι και η ναυαρχίδα της McLaren και έχει πάρει το όνομά της από τον Άιρτον Σένα, τον μεγάλο Βραζιλιάνο οδηγό. Το αυτοκίνητο που παρέλαβε ο Khoshbin είναι ακριβώς στα χρώματα του μονοθεσίου του Άιρτον Σένα, που είχε χορηγό τη Marlboro και είναι σε λευκή-πορτοκαλί απόχρωση.

Ο αγοραστής της δήλωσε πως περίμενε πάνω από ένα χρόνο για να παραλάβει τελικά τη νέα του McLaren, αλλά η αναμονή άξιζε και με το παραπάνω. Συνολικά θα παραχθούν 500 Senna, με τιμή που φτάνει κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ. Εφοδιάζεται με έναν V8 κινητήρα των 4.0 λίτρων με δύο τούρμπο που αποδίδει 800 ίππους και 800 Nm ροπής, ενώ χρειάζεται μόλις 2,5 δευτερόλεπτα για να ολοκληρώσει τη διαδικασία επιτάχυνσης των 0-100 χλμ./ώρα.

Μπορεί να ξεπεράσει τα 320 χλμ./ώρα και η απόλυτη οδική συμπεριφορά της τιμά το όνομα που έχει. Ήδη, έχουν εξαντληθεί όλες και στην αγορά των «μεταχειρισμένων» πωλούνται πιο ακριβά από ότι κόστιζε καινούργια. Μπορούν να φτάσουν ακόμη και στα διπλά χρήματα, για τις McLaren Senna που πωλούνται ακριβώς με τα χιλιόμετρα που αγοράστηκαν, δηλαδή ο πρώτος ιδιοκτήτης να μην κάνει καμία βόλτα το νέο του απόκτημα. Σύντομα αναμένεται ότι οι τιμές της θα ανέβουν ακόμη ψηλότερα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!