Τρία SUV που «βάζουν κάτω» supercars (vid)

Πέτρος Σηφαλάκης
Τρία SUV που «βάζουν κάτω» supercars (vid)
Τι νόημα μπορεί να έχει μια κόντρα με τρία SUV μοντέλα; Αν μιλάμε για εκδόσεις που έχουν πάνω από 500 ή και 600 ίππους, τότε μάλλον αποκτά μια λογική!

Porsche Cayenne Turbo, Alfa Romeo Stelvio, Bentley Bentayga. Τρία SUV μοντέλα που εκτός της πολυτέλειας και των χώρων, συνδέουν το όνομά τους και με τις επιδόσεις, καθώς εφοδιάζονται με θηριώδεις κινητήρες υψηλής απόδοσης. Το AutoExpress πήρε και τα τρία και τα έβαλε σε μια τεράστια ευθεία με σκοπό να αποδειχθεί ποιο είναι το γρηγορότερο. Η Porsche έχει έναν κινητήρα με δύο τούρμπο, V8 και κυβισμό 4.0 λίτρα που αποδίδει 550 ίππους.

Η Bentley, έναν θηριώδη W12, πάλι με δύο τούρμπο, κυβισμό 6.0 λίτρα και 608 ίππους, ενώ η Alfa Romeo μόλις έναν V6 τούρμπο των 2.9 λίτρων αλλά με 510 ίππους απόδοση. Η διαφορά στα κιλά της Bentley παίζει ένα ρόλο. Επίσης, το ότι η Cayenne είναι το μοναδικό μοντέλο από τα τρία με Launch Control στο κιβώτιό της, για ιδανικές εκκινήσεις, ανακατεύει την τράπουλα στα αποτελέσματα. Φυσικά δεν θα αποκαλύψουμε τη συνέχεια, γιατί αξίζει να τη δείτε στο βίντεο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!