Το «αγροτικό» της Mercedes αποκτά εσωτερικό λιμουζίνας! (pics)

Πέτρος Σηφαλάκης
Το «αγροτικό» της Mercedes αποκτά εσωτερικό λιμουζίνας! (pics)
Η Carlex Design μεταμορφώνει την καμπίνα της Mercedes-Benz X-Class και σε κάνει να... ντρέπεσαι να πατήσεις, πόσο μάλλον να τη λερώσεις και με... λάσπες!

Η Mercedes-Benz X-Class ήρθε και έφερε νέα δεδομένα στην κατηγορία των Pick-Up, λόγω της «ευγενούς» καταγωγής της. Το συγκεκριμένο μοντέλο δεν στερείται πολυτέλειας, ειδικά σε σύγκριση με τα υπόλοιπα της κατηγορίας, όμως η Carlex Design, γνωστή εταιρεία στη βελτίωση των εσωτερικών, αποφάσισε να πάει ένα βήμα παραπέρα.

Ξύλινες επιφάνειες, δέρμα σε λευκό και καφέ χρώμα, νέα πατάκια, αλκαντάρα, επένδυση στο κέντρο αλλά και τη στεφάνη του τιμονιού, κεντήματα στις επενδύσεις αλλά και τα νέα καθίσματα «φωνάζουν» ότι έχει γίνει πολύ σοβαρή δουλειά και όλα δείχνουν να είναι κορυφαίας ποιότητας, χωρίς τίποτα να έχει γίνει πρόχειρα και βιαστικά.

Εννοείται ότι αν κάποιος «λυπάται» να λερώσει το εσωτερικό της απλής X-Class, σε αυτή την περίπτωση δεν το σκέφτεται καν. Αφορά ιδιοκτήτες που αγόρασαν το μοντέλο επειδή τους άρεσε ή τους... βόλεψε και δεν σκοπεύουν να το χρησιμοποιούν ως καθαρόαιμο εργαλείο! Παράλληλα η Carlex αναβάθμισε το αυτοκίνητο και στο εξωτερικό του. Το έκανε πολύ πιο επιθετικό και άγριο, αλλά και πιο χαμηλό, «ακυρώνοντας» σε μεγάλο βαθμό τις τεράστιες εκτός δρόμου ικανότητές της. Τα δύο πακέτα ωστόσο πωλούνται και ξεχωριστά, αν κάποιος θέλει να βάλει κάποιο στη δική του X-Class!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!