Νέο στέλεχος στο τμήμα πωλήσεων της Peugeot

Gazzetta team
Νέο στέλεχος στο τμήμα πωλήσεων της Peugeot
To τμήμα Εταιρικών Πωλήσεων της Peugeot ενισχύεται ακόμη περισσότερο με την κυρία Ευδοκία Κωστοπούλου, που θα αναλάβει τη διεύθυνσή του.

Από 1η Απριλίου 2019 εντάσσεται στο δυναμικό του τμήματος Πωλήσεων της Peugeot η κυρία Ευδοκία Κωστοπούλου, η οποία αναλαμβάνει τη Διεύθυνση των Εταιρικών Πωλήσεων της μάρκας. Έχει σπουδές στη διοίκηση επιχειρήσεων με κατεύθυνση το marketing και διαθέτει 15ετή προϋπηρεσία στον κλάδο της μίσθωσης, έχοντας εργαστεί σε καίριες θέσεις εμπορικών τμημάτων πωλήσεων.

Σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή της Peugeot στην Ελληνική αγορά, κ. Πέτρο Πιπερίδη, «επενδύουμε σε ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία και επιτυχημένη πορεία στον κλάδο του αυτοκινήτου προκειμένου να διασφαλίσουμε το υψηλότατο επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρουμε στους εταιρικούς πελάτες μας, γεγονός - που μεταξύ άλλων - τοποθετεί την Peugeot στην κορυφή των προτιμήσεων τους. Στο πελατολόγιο μας συγκαταλέγονται οι σημαντικότερες διεθνείς και ελληνικές εταιρείες μακροχρόνιων και βραχυχρόνιων μισθώσεων (RAC), μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις καθώς και ελεύθεροι επαγγελματίες».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!