Ο νεότερος οδηγός Drift στον κόσμο στo 14ο Motor Festival του ΟΑΚΑ!

Gazzetta team
Ο νεότερος οδηγός Drift στον κόσμο στo 14ο Motor Festival του ΟΑΚΑ!
Μόλις 9 ετών ο Drifter Παύλος Σαμαράς θα δώσει το παρών στην κορυφαία γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα, το τριήμερο 3-5 Μαΐου.

Το Motor Festival επιστρέφει στο ΟΑΚΑ το τριήμερο από 3 έως 5 Μαΐου πιο θεαματικό από ποτέ και από αυτήν τη γιορτή δεν θα μπορούσε να λείπει το νέο παιδί θαύμα του ελληνικού -και όχι μόνο- Drift. Ο νεότερος… μάχιμος αυτή τη χρονική στιγμή Drifter στον κόσμο ακούει στο όνομα Παύλος Σαμαράς και είναι μόλις εννέα ετών! Ξεκίνησε να ντριφτάρει σε ηλικία 7,5 ετών και ήδη έχει πάρει μέρος σε αγώνες δεξιοτεχνίας οδηγώντας εντός πίστας… με μαεστρία τη δυνατή BMW E30!

Ο 9χρονος Παύλος Σαμαράς αγαπά αυτό που κάνει, έχει όνειρο να αγωνιστεί στο εξωτερικό, προπονείται εντατικά κάθε εβδομάδα, στέλνει το μήνυμα για ασφαλή οδήγηση εντός πίστας και έχει δώσει ραντεβού το τριήμερο από 3 έως 5 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο για να… απογειώσει το κοινό του 14ου Motor Festival!

Παράλληλα, μία ακόμη έκπληξη, από εκείνες που σταδιακά θα ανακοινώνονται μέχρι και την έναρξη της διοργάνωσης, είναι ο McQueen η αστραπή! Θα είναι και εκείνος στο ΟΑΚΑ, στη διάθεση του κοινού για αναμνηστικές φωτογραφίες, αλλά και για κάποιους τυχερούς να το οδηγήσουν στην αρένα του Motor Festival!

Και όπου λόγος για αρένα; Οn& Off Road. Κοινώς ασφάλτινη και χωμάτινη αρένα, πάνω στις οποίες τα shows μιας επίλεκτης ομάδας θεάματος επαγγελματιών οδηγών από Ελλάδα και εξωτερικό, εγγυώνται ότι θα... κόψoυν την ανάσα και ότι θα «απογειώσουν» ακόμη και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!