H Fiat Σφακιανάκης στο 1ο Motor Show Επαγγελματικού Οχήματος

Gazzetta team
H Fiat Σφακιανάκης στο 1ο Motor Show Επαγγελματικού Οχήματος
Οι επαγγελματίες που θα επισκεφθούν την έκθεση στο Ρέντη, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις προτάσεις της Ford και της Fiat για ένα σύγχρονο και οικονομικό επαγγελματικό όχημα.

H Fiat Σφακιανάκης συμμετέχει στο 1ο MotorShow Επαγγελματικού Οχήματος που θα φιλοξενηθεί στη Κεντρική Αγορά Αθηνών, στο Ρέντη, από Κυριακή 31.03.2019 έως Τρίτη 02.04.2019 με τις μάρκες FORD & FIAT.

Η Κεντρική Αγορά Αθηνών έχει εξελιχθεί σε ένα μεγάλο πάρκο τροφίμων που υποδέχεται καθημερινά περισσότερα από 4.000 επαγγελματικά οχήματα, τα οποία τροφοδοτούν την Αθήνα και τα νησιά με τα προϊόντα της.

Η Fiat Σφακιανάκης με ένα περίπτερο 200 τμ,θα προσφέρει την ευκαιρία στους επισκέπτες να περιηγηθούν και να ανακαλύψουν την ανανεωμένη γκάμα των επαγγελματικών της οχημάτων αλλα και τις μοναδικές ευκαιρίες αγοράς με άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα – 5 χρόνια εγγύηση και όφελος έως 2.300€.

Ανακαλύψτε τους κινητήρες φυσικού αερίου CNG και γνωρίστε την απόλυτη οικονομία με κατανάλωση 3€ ανά 100 χιλιόμετρα. Βασικός στόχος της Fiat Σφακιανάκης είναι η δημιουργία μιας πλατφόρμας επικοινωνίας με το κοινό επαγγελματιών, που αναζητούν εξειδικευμένες λύσεις για την επιχείρησή τους και τον στόλο οχημάτων τους.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!