Ιταλικά αριστουργήματα «παίζουν» στον πάγο! (vid)

Πέτρος Σηφαλάκης
Ιταλικά αριστουργήματα «παίζουν» στον πάγο! (vid)
Ένα βίντεο με, πιθανότατα, τα καλύτερα μοντέλα που μας έχει δείξει η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία, μας φτιάχνει σίγουρα τη μέρα!

Ένα αυτοκινητιστικό event στο Σεντ Μόριτζ της Ελβετίας διοργανώθηκε για πρώτη φορά πριν από μερικές ημέρες και εκεί, είδαμε πολλά ιταλικά, σπάνια αυτοκίνητα να μην... φοβούνται το χιόνι και να οδηγούνται όπως πρέπει. Από Ferrari F40, μέχρι Lamborghini Countach, Pagani, ειδικά μοντέλα της Lancia, το νέο GFG Style Kangaroo και Ferrari 458 Challenge, που οι ιδιοκτήτες τους αποφάσισαν να μην τα έχουν κλειδωμένα σε ένα γκαράζ αλλά να τα χαρούν στη χαμηλή πρόσφυση που εξασφαλίζει μια παγωμένη λίμνη!

Λίγα από αυτά φορούσαν χειμερινά ελαστικά όμως αυτό δεν εμπόδισε σε τίποτα και το παιχνίδι παρέμεινε σε ασφαλές επίπεδο λόγω του ελεγχόμενου χώρου. Σύμφωνα με τους διοργανωτές αλλά και όσους παρακολούθησαν το event από κοντά, η φετινή χρονιά ήταν κάτι σαν ένα «τεστ» για τα επόμενα χρόνια αφού όπως είναι λογικό λίγοι γνώριζαν ότι θα διοργανωθεί κάτι τέτοιο σε αυτό το μέρος. Από την επόμενη φορά, περιμένουν ακόμη περισσότερες συμμετοχές και πολλούς παραπάνω ενδιαφερόμενους που θα κάνουν το event ακόμη πιο ενδιαφέρον και εντυπωσιακό.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!