Ο γιος του Πέτερ Σόλμπεργκ «σαρώνει» με το Subaru WRX STi (pics)

Πέτρος Σηφαλάκης
Ο γιος του Πέτερ Σόλμπεργκ «σαρώνει» με το Subaru WRX STi (pics)
Το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά στην περίπτωση του Όλιβερ Σόλμπεργκ και ο 17χρονος οδηγός κατάφερε να έρθει δεύτερος στον πρώτο του χωμάτινο αγώνα.

Στον αγώνα 100 Acre Wood Rally στις ΗΠΑ έκανε το ντεμπούτο του στους χωμάτινους αγώνες ο Όλιβερ Σόλμπεργκ, γιος του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Ράλι του 2003, Πέτερ Σόλμπεργκ. Ο Όλιβερ οδηγεί ένα Subaru WRX STi και κατάφερε να κάνει τον καλύτερο χρόνο στις 6 από τις 16 ειδικές διαδρομές του αγώνα.

Οι ατυχίες που είχε, όπως το σπασμένο παρμπρίζ από ξαφνικό άνοιγμα του καπό, ύστερα από ένα άλμα, τον καθυστέρησαν, όπως και ένα κλαταρισμένο ελαστικό και τελικά, ήρθε δεύτερος στη γενική κατάταξη, 6,8 δευτερόλεπτα πίσω από τον Μπάρι ΜακΚίνα που έτρεχε με Ford Fiesta R5.

Ο Όλιβερ σίγουρα έκανε περήφανο τον πατέρα του, Πέτερ, αφενός λόγω του αυτοκινήτου που οδηγεί (μεγάλο κεφάλαιο της καριέρας του Σόλμπεργκ ήταν με Subaru) και αφετέρου λόγω των επιδόσεών του. Δήλωσε, πως στους επόμενους αγώνες του αμερικανικού πρωταθλήματος θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό και θα προσπαθήσει να πάρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!