To πιο αγχωτικό Challenge ανάμεσα σε Ferrari και Porsche! (vid)

Πέτρος Σηφαλάκης
To πιο αγχωτικό Challenge ανάμεσα σε Ferrari και Porsche! (vid)
Οι δύο παρουσιαστές του Top Gear, Κρις Χάρις και Ματ Λε Μπλάνκ, κοντράρονται για το ποιος θα φτάσει τη μεγαλύτερη ταχύτητα και θα προλάβει να φρενάρει, σε έναν διάδρομο που καταλήγει στη θάλασσα.

Η νέα σεζόν του Top Gear ξεκινάει σε λίγο καιρό και το τρέιλερ που μας δίνουν, δείχνει ότι θα είναι μια χρονιά με αρκετό ενδιαφέρον! Το βίντεο μας δείχνει τον Ματ Λε Μπλανκ και τον Κρις Χάρις, με μια Ferrari GTC4Lusso και μια Porsche Panamera Turbo Sport Turismo αντίστοιχα. Η «δοκιμασία» που βάζουν στα αυτοκίνητα, αλλά και στους εαυτούς τους, είναι αρκετά... αγχωτική και ο νικητής εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το θάρρος του οδηγού!

Βρίσκονται σε έναν αεροδιάδρομο που καταλήγει στη θάλασσα. Σκοπός τους είναι να ξεκινήσουν, να αναπτύξουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ταχύτητα και να προλάβουν να φρενάρουν, αλλιώς... θα κάνουν βουτιά! Η Ferrari του Λε Μπλανκ κινείται από ένα ατμοσφαιρικό μοτέρ V12 των 6.3 λίτρων, που αποδίδει 690 ίππους, ολοκληρώνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 3,4 δευτερόλεπτα και φτάνει έως και τα 335 χλμ./ώρα.

Η Porsche του Κρις Χάρις από την άλλη έχει έναν τούρμπο V8 κινητήρα των 4.0 λίτρων που αποδίδει 550 ίππους. Τα 0-100 χλμ./ώρα έρχονται σε 3,8 δευτερόλεπτα ή 3,6 δευτερόλεπτα αν το αυτοκίνητο εφοδιάζεται με το προαιρετικό πακέτο Sports Chrono και η τελική ταχύτητα είναι στα 304 χλμ./ώρα. Το αεροδρόμιο που βλέπουμε βρίσκεται στη Νορβηγία και σίγουρα όταν θα έρθει η σειρά του Κρις Χάρις με την Porsche, θα... σφιχτείτε λίγο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!