Η Lamborghini ανακαλύπτει ξαφνικά τους οικογενειάρχες (vid)

Πέτρος Σηφαλάκης
Η Lamborghini ανακαλύπτει ξαφνικά τους οικογενειάρχες (vid)
Σχεδόν... σοκαριστική είναι η «στροφή» της Lamborghini σε τομείς που ποτέ δεν υπολόγιζε, όπως η πρακτικότητα και οι χώροι, με αφορμή την έλευση της νέας Urus.

Φανταστείτε πως θα έπρεπε να είναι μια διαφήμιση της Lamborghini. Ένας δρόμος με στροφές, ένα κοντέρ να σκαρφαλώνει με τρομακτικούς ρυθμούς και ένας ατμοσφαιρικός V12 να ουρλιάζει! Ε, τώρα, ξεχάστε τα αυτά και δείτε πως είναι η νέα εποχή της φίρμας, όπου οι προτεραιότητες άλλαξαν και ήρθε στην γκάμα η νέα Urus! Σε ένα βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο, η ιταλική φίρμα μας παρουσιάζει τις άλλες αρετές του νέου της SUV, που είναι οι προφανείς για μοντέλο της κατηγορίας.

Χώρος αποσκευών 616 λίτρων, διαιρούμενα πίσω καθίσματα, καμπίνα που φιλοξενεί έως και πέντε επιβάτες, κουρτινάκια για τον ήλιο... Όλα μοιάζουν κάπως ξένα για τη Lamborghini! Αυτό γίνεται γιατί η Urus στην ουσία, διευρύνει αρκετά το πελατολόγιο της μάρκας. Εκείνος που κοιτάζει προς την Urus, θέλει ένα SUV για να μετακινείται άνετα, να μπορεί να κάνει ξεκούραστα ταξίδια με την οικογένειά του και, ενδεχομένως, να χρησιμοποιήσει λίγες από τις εκτός δρόμου ικανότητες του οχήματος.

Ωστόσο, αν και ισχύουν όλα αυτά περί άνεσης κλπ, κανείς δεν μπορεί να πει ότι η Lamborghini έχασε την ταυτότητά της με την Urus. Η εμφάνισή της είναι χαρακτηριστική όπως αρμόζει σε μοντέλο της φίρμας, οι επιδόσεις της κορυφαίες, όπως και η οδική της συμπεριφορά. Για την ιστορία, κινείται από έναν V8 κινητήρα με δύο τούρμπο και χωρητικότητα 4.0 λίτρων. Αποδίδει 650 ίππους και επιτρέπει τα 0-100 χλμ./ώρα να πραγματοποιούνται σε μόλις 3,6 δευτερόλεπτα! Η τελική της ταχύτητα είναι 305 χλμ./ώρα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!