Πληρώστε 5.000 ευρώ για να οδηγήσετε μια Bugatti Veyron!

Πέτρος Σηφαλάκης
Πληρώστε 5.000 ευρώ για να οδηγήσετε μια Bugatti Veyron!
Στην τιμή που μπορείτε να αγοράσετε ένα μεταχειρισμένο μικρό αυτοκίνητο, η Bugatti σας προσφέρει μερικές ώρες πίσω από το τιμόνι της Veyron, που σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστο!

Φέτος η Bugatti κλείνει τα 110 χρόνια «ζωής» και εκτός από την επετειακή Chiron, γιορτάζει τα γενέθλιά της και με άλλους τρόπους. Για παράδειγμα, μας παρουσιάζει δύο πακέτα «γνωριμίας» με τη μάρκα, τα οποία περιλαμβάνουν αρκετά πράγματα και μέσα σε αυτά είναι και η οδήγηση μιας Veyron. Το πακέτο Emotion, όπως ονομάζεται, είναι το «βασικό» και κοστίζει 4.990 ευρώ.

Προσφέρει VIP υποδοχή, οδήγηση της Veyron στην πίστα και μετά, οδήγηση στο δρόμο με το ίδιο αυτοκίνητο και έναν εκπαιδευτή στη θέση του συνοδηγού. Παράλληλα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει και κάποια χιλιόμετρα στη γερμανική Autobahn, που δεν έχει όριο ταχύτητας. Το δεύτερο πακέτο, είναι πιο ακριβό και κοστίζει 11.900 ευρώ.

Σε αυτό περιλαμβάνεται VIP υποδοχή, διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων, εστιατόρια βραβευμένα με αστέρια Michelin και όλη τη μέρα με μια Veyron στα χέρια σας. Η οδήγηση στην Autobahn υπάρχει και πάλι, ενώ οι μεταφορές σας θα γίνονται με λιμουζίνες της Bentley! Πάντως αν σας αρέσει η ιδέα και δεν βρίσκετε την τιμή υπερβολική, θα πρέπει να σας ενημερώσουμε πως υπάρχουν μόλις 110 θέσεις, 80 για το «απλό» πακέτο και 30 για το πλήρες.

Θα πρέπει να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας έως και τις 21 Μαΐου, όμως το μόνο σίγουρο, είναι ότι θα ζήσετε μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε ποτέ! Θυμίζουμε ότι η Bugatti Veyron παρουσιάστηκε πίσω στο 2005 και τότε πραγματικά τάραξε τα νερά της αυτοκίνησης με τις προδιαγραφές της. Ήταν το ταχύτερο αυτοκίνητο παραγωγής, με τελική ταχύτητα 407 χλμ./ώρα, 0-100 χλμ./ώρα σε 2,5 δευτερόλεπτα και όλα αυτά, χάρη σε έναν W16 κινητήρα των 8.0 λίτρων με τέσσερα τούρμπο και 1.001 ίππους απόδοση!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!