Hobbs & Shaw: Το πρώτο τρέιλερ του spin off του Fast & Furious είναι εδώ! (vid)

Πέτρος Σηφαλάκης
Hobbs & Shaw: Το πρώτο τρέιλερ του spin off του Fast & Furious είναι εδώ! (vid)
Ο Ντουέιν Τζόνσον ενώνει τις δυνάμεις του με τον Τζέισον Στέιθαμ και τάσσονται ενάντια στον Ίντρις Έλμπα, σε μια νέα περιπέτεια που θα δούμε μέσα στο 2019!

Η είσοδος του Ντουέιν Τζόνσον στο Fast and Furious άλλαξε αρκετά τον χαρακτήρα των ταινιών και ειδικά από τότε που είδαμε και τον Τζέισον Στέιθαμ σε αυτές, μιλάμε για εντυπωσιακές περιπέτειες που πλέον τα αυτοκίνητα έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα. Αργότερα όμως ο Τζόνσον δεν «τα βρήκε» με τον Βιν Ντίζελ και τον Ταϊρίζ Γκίμπσον με αποτέλεσμα να μην εμφανίζεται στο ένατο μέρος της σειράς των Fast and Furious.

Αυτό δεν εμπόδισε τη δημιουργία ενός spin off, που όπως περιμένουμε, θα είναι καθηλωτικό! Ένα μικρό «δείγμα» της ταινίας μπορούμε να το δούμε και στο τρέιλερ που βγήκε στη δημοσιότητα, με τον The Rock στο ρόλο του Λουκ Χομπς και τον Στέιθαμ ως Ντέκαρντ Σο. Οι δύο τους βρίσκονται αντιμέτωποι με τον Ίντρις Έλμπα, που θα παίζει το ρόλο ενός ανατρεπτικού τρομοκράτη με διάφορες... υπερδυνάμεις! Η πρεμιέρα της ταινίας θα γίνει στις 26 Ιουλίου του 2019.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!