Ένα... σπίτι που πάει παντού! (pics & vid)

Πέτρος Σηφαλάκης
Ένα... σπίτι που πάει παντού! (pics & vid)
Βασισμένο σε ένα φορτηγό της Mercedes, το συγκεκριμένο όχημα κατασκευάζεται από τη BUMO και είναι ένα κανονικό σπίτι που δεν του λείπει τίποτα.

Τα αυτοκινούμενα τροχόσπιτα είναι μια κατηγορία που θαυμάζουμε καθώς οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε αυτή πάντα έχουν να μας δείξουν ενδιαφέροντα πράγματα, που συχνά ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Το συγκεκριμένο, είναι ένα πολύ εντυπωσιακό ξύλινο σπίτι σε τροχούς, με όλες τις ανέσεις που μπορεί να ζητήσει κανείς.

Κλιματισμός, άνετο καθιστικό, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, πλυντήριο ρούχων και βέβαια, μπάνιο, ανήκουν στον... στάνταρ εξοπλισμό του και όλα αυτά συνδυάζονται με ένα φορτηγό της Mercedes που έχει τετρακίνηση και μπορεί να κινηθεί σε κάθε είδους έδαφος. Υπάρχει δεξαμενή 150 λίτρων καθαρού νερού, δεξαμενή 100 λίτρων λυμάτων και δεξαμενή προπανίου 70 λίτρων.

Κατασκευάζεται από τη BUMO σε τρία διαφορετικά μεγέθη. Αυτό που βλέπουμε στις φωτογραφίες είναι το μεγάλο που ονομάζεται Nomad. Υπάρχει και το Adventurer και το Explorer, ενώ η τιμή για το Nomad είναι 129.900€ χωρίς... αυτοκίνητο, μόνον η κατασκευή. Αν θέλετε να συνδυάζεται με ένα Iveco Daily, πληρώνετε 189.900€ και αν θέλετε το τετρακίνητο φορτηγό της Mercedes, τότε η τιμή του ορίζεται στις 209.900€.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!