Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε ο 98χρονος Πρίγκιπας Φίλιππος

Πέτρος Σηφαλάκης
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε ο 98χρονος Πρίγκιπας Φίλιππος
Το Land Rover του Δούκα του Εδιμβούργου και συζύγου της Βασίλισσας Ελισάβετ τράκαρε με ένα Kia, με αποτέλεσμα ο 98χρονος να τραυματιστεί.

Σάλος έχει ξεσπάσει την Αγγλία με το τρακάρισμα του 98χρονου Πρίγκιπα Φίλιππου, για το οποίο ήταν υπεύθυνος ο ίδιος και δεν του αφαιρέθηκε το δίπλωμα, όπως θα έπρεπε κανονικά. Πρόκειται για έναν από τους γηραιότερους οδηγούς στη Μεγάλη Βρετανία και όπως φαίνεται, δεν είναι σε θέση να οδηγεί πλέον, αφού βάζει σε κίνδυνο τον εαυτό του και άλλους χρήστες των δρόμων.

Το ατύχημα του συζύγου της Βασίλισσας Ελισάβετ συνέβη την Πέμπτη 17/1, όταν ο ήλιος τον «στράβωσε» και δεν πρόσεξε όπως θα έπρεπε σε μια διασταύρωση επαρχιακής οδού. Ένα Kia που κινούταν στο δρόμο που είχε προτεραιότητα, δεν πρόλαβε να αντιδράσει και έπεσε πάνω στο Land Rover Freelander του Δούκα του Εδιμβούργου!

Μάρτυρας που είδε το ατύχημα, έσπευσε κατευθείαν να δει την κατάσταση του οδηγού του Land Rover και προς έκπληξή του, είδε τον Πρίγκιπα στη θέση του οδηγού, με αίματα γύρω του. Στο Kia που ενεπλάκη στο τρακάρισμα υπήρχε και ένα μωρό 10 μηνών στο πίσω κάθισμα, όμως ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε.

Ο σάλος που προκλήθηκε στην Αγγλία, είναι γιατί η Βασίλισσα Ελισάβετ δεν πήρε την πρωτοβουλία να του αφαιρέσει το δίπλωμα, ώστε να μη θέτει σε κίνδυνο τη δική του ζωή αλλά και άλλων οδηγών. Έτσι κι αλλιώς, η βασιλική οικογένεια έχει αρκετούς οδηγούς για να τους πηγαίνουν όπου χρειάζονται! Αντίθετα μάλιστα, ο Πρίγκιπας Φίλιππος απέκτησε ένα νέο αυτοκίνητο μόλις μία ημέρα μετά το περιστατικό.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!