H Subaru επιστρέφει στο θρυλικό μπλε χρυσό χρώμα

Πέτρος Σηφαλάκης
H Subaru επιστρέφει στο θρυλικό μπλε χρυσό χρώμα
Ο συνδυασμός χρωμάτων που έγραψε ιστορία μαζί με τη Subaru στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, επιστρέφει για τα αγωνιστικά αυτοκίνητα της ιαπωνικής μάρκας.

Για πολλά χρόνια, όταν ακούγαμε Subaru στο μυαλό μας ερχόταν μπλε χρώμα με χρυσές λεπτομέρειες και χρυσές ζάντες! Ήταν ο συνδυασμός που βλέπαμε στα Impreza που έτρεχαν στο WRC και είχε περάσει και σε πολλά αυτοκίνητα παραγωγής που βλέπαμε στους δρόμους.

Τα χρόνια άλλαξαν, η Subaru δεν τρέχει πλέον στο WRC, αλλά κατασκευάζει αγωνιστικά αυτοκίνητα για άλλα πρωταθλήματα! Αποφάσισαν λοιπόν, ότι θα ήταν καλό να επιστρέψουν στο μπλε-χρυσό και σίγουρα, μας ξυπνούν μνήμες! Το νέο WRX STi, όπου βασίζεται το αγωνιστικό αυτοκίνητο, έχει χρυσές ζάντες και το σήμα της μάρκας στο πλάι του αμαξώματος με το χαρακτηριστικό στυλ που βλέπαμε και παλαιότερα.

Υψηλόβαθμο στέλεχος του τμήματος μάρκετινγκ της Subaru στις ΗΠΑ, δήλωσε: «Αυτά τα χρώματα είναι μέρος της ιστορίας της μάρκας μας. Τα λατρεύουν οι φίλοι της Subaru. Για μια ολόκληρη γενιά θεατών ράλι, τα Subaru είναι συνώνυμα με μπλε χρώμα, χρυσές ζάντες και το σήμα της μάρκας στο πλάι. Αυτός ο νέος συνδυασμός αποδίδει φόρο τιμής στα παλαιότερα αγωνιστικά και κοιτά στο μέλλον για επιτυχίες για τη Subaru Motorsport».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!