Ένας φανταστικός κόσμος του WRC με Ferrari και Bugatti! (pics)

Ένας φανταστικός κόσμος του WRC με Ferrari και Bugatti! (pics)

Ένας φανταστικός κόσμος του WRC με Ferrari και Bugatti! (pics)

Πώς θα ήταν, αν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι έτρεχαν και supercars όπως Ferrari, Bugatti, Ford GT40 και άλλα τέτοια μοντέλα; 

Έχετε φανταστεί ποτέ τους χωμάτινους, σκληρούς αγώνες με κορυφαία supercars που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε πεντακάθαρα και γυαλισμένα; Οι δημιουργοί στο Budget Direct αποτύπωσαν αυτή τη φαντασία σε ψηφιακές φωτογραφίες και μας δείχνουν τις δικές τους σκέψεις για αυτό το ζήτημα, για το πως θα ήταν δηλαδή αν εταιρείες που φτιάχνουν πανάκριβα και σπάνια μοντέλα, πέρναγαν στο WRC. 

Η φαντασία έχει αναμειχθεί με τα κλασικά στοιχεία που συναντάμε σε τέτοιου είδους αυτοκίνητα και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Η αλήθεια είναι ότι στο παρελθόν δεν ήταν κάτι σπάνιο, να βλέπουμε αυτοκίνητα αυτής της κατηγορίας στις απαιτητικές ειδικές διαδρομές, όμως κανένα από τα σημερινά μοντέλα δεν έχει τρέξει σε αντίστοιχη κατηγορία. 

Πηγή: Budget Direct 

Tesla Model X 

Από όλα τα υπόλοιπα, είναι το πιο «φυσιολογικό» αυτοκίνητο για να τρέξει σε αντίξοες συνθήκες λόγω του ότι μιλάμε για ένα SUV, αν και ηλεκτροκίνητο και εντελώς διαφορετικού προσανατολισμού. Με το βάρος του να αγγίζει τους 2,5 τόνους όμως, δεν θα είναι και το ιδανικό όχημα για να διεκδικήσετε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

McLaren Senna 

Ακόμη δεν παρουσιάστηκε ως μοντέλο παραγωγής, η McLaren Senna βάζει τα «αθλητικά» της και ετοιμάζεται να τρέξει στη λάσπη και τις πέτρες! Έχει τη δύναμη και τις ικανότητες και το μόνο που της προστίθεται είναι λίγη απόσταση από το έδαφος, τετρακίνηση και ειδικά ελαστικά. 

Lamborghini Aventador SVJ 

Σήμερα, η Lamborghini Aventador SVJ είναι το γρηγορότερο αυτοκίνητο παραγωγής στο Νίρμπουργκρινγκ και με αυτή την αφορμή, θέλει να γίνει και το ταχύτερο στις κακοτράχαλες ειδικές διαδρομές. Έτσι τα ψαγμένα ηλεκτρονικά και η ενεργή αεροδυναμική, αντικαθίσταται από στρογγυλούς προβολείς και σκληροτράχηλο χαρακτήρα. 

Koenigsegg Regera 

Με 1.500 ίππους από το εργοστάσιο, η Regera της Koenigsegg δεν θα έχει εύκολο έργο στις εκτός δρόμου πίστες καθώς είναι πολύ πιο ισχυρή από ότι θα έπρεπε. Όπως κι αν έχει, στην εικόνα τη βλέπουμε με ελαστικά για χώμα, προβολείς στη μάσκα και μεγάλη άρθρωση από τις αναρτήσεις της για να διαπρέψει! 

Ferrari Portofino 

Από όλα όσα έχουμε δει μέχρι τώρα, η Portofino της Ferrari είναι το πιο αρμονικό σχεδιαστικά αυτοκίνητο Ράλι. Σίγουρα η Ferrari δεν θα μπει σε σκέψεις όμως η εικόνα που βλέπουμε είναι ωραία, ειδικά με τα «ψαρωτικά» κίτρινα φωτιστικά σώματα εμπρός που σίγουρα κλέβουν την παράσταση. 

Ford GT40 

Εδώ έχουμε και ένα supercar, και ρετρό στοιχεία που κάνουν το αποτέλεσμα ακόμη πιο εντυπωσιακό. Το GT40 της Ford  έχει διαπρέψει στους αγώνες, αλλά εντελώς διαφορετικού είδους και μόνο μέσα σε ασφάλτινες πίστες. Έτσι, μετά από τόσα χρόνια, είπε να δοκιμάσει την τύχη του και στο χώμα! 

Bugatti Divo 

Όπως και με τη Regera, έτσι και με τη Bugatti Divo, οι 1.500 ίπποι είναι υπερβολικά πολλοί για χρήση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι. Η τετρακίνηση, προσπαθεί να... σώσει όσα μπορεί, πάντως! Η αλήθεια είναι ότι όσο τη βλέπουμε με τους προβολείς εμπρός και αυτές τις ζάντες, μας αρέσει σαν σύνολο, όμως δεν φανταζόμασταν ποτέ ένα τέτοιο hypercar σε τέτοια τερέν.