Abarth 124 Rally: Μια χρονιά δράσης μέσα σε 1,5 λεπτό! (pics & vid)

Gazzetta team
Abarth 124 Rally: Μια χρονιά δράσης μέσα σε 1,5 λεπτό! (pics & vid)
Το Abarth 124 Rally, μόλις στη 2η αγωνιστική του σεζόν, κέρδισε τόσο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIA R-GT Cup, όσο και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα R-GT.

Με περισσότερες από 40 νίκες και εντυπωσιακές εμφανίσεις που προσέφεραν μοναδικό θέαμα στο κοινό, το Abarth 124 Rally προσέφερε πλούσιο υλικό για τη δημιουργία ενός video που σε λιγότερο από ενάμιση λεπτό, συγκεντρώνει τη δυναμική του παρουσία στην αγωνιστική χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε.Η αγωνιστική έκδοση του Abarth 124 Spider, το 124 Rally, μόλις στην 2η αγωνιστική του σαιζόν κατάφερε να εντυπωσιάσει σε επίπεδο θεάματος, αλλά και ουσίας, κερδίζοντας τόσο το Παγκόσμιο, όσο και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα R-GT.

Χάρη στο εξαιρετικό του ζύγισμα, τον αποδοτικό του κινητήρα και το μοναδικό σου στήσιμο, επέτρεψε ακόμα και σε νεαρούς οδηγούς να είναι εξαιρετικά γρήγοροι και ανταγωνιστικοί από την πρώτη τους επαφή με το αυτοκίνητο. Παράδειγμα ο Γάλλος οδηγός Nicolas Ciamin που κατέκτησε αρκετές ειδικές διαδρομές, επικρατώντας ανάμεσα σε συνδυασμούς με τετρακίνητα αγωνιστικά της κατηγορίας R5.

Με κίνηση στους πίσω τροχούς και στιλ που φέρνει μνήμες από ιστορικές περιόδους των αγώνων ράλι, το Abarth 124 Rally, κατάφερε να μαγέψει το κοινό. Η Abarth, αποθανάτισε το μοναδικό του οδηγικό ταπεραμέντο σε ένα ξεχωριστό video μόλις 90'', το οποίο περιλαμβάνει πλάνα από τις μάχες του μοντέλου το 2018.

«Η Abarth έχει μια μακρά, επιτυχημένη πορείας στους αγώνες αυτοκινήτου και τα ράλι αποτελούν βασικό κομμάτι, της ιστορίας της, του παρόντος, αλλά και του μέλλοντος της. Είμαι περήφανος για τα αποτελέσματα της φετινής χρονιάς και θα ήθελα να συγχαρώ τους οδηγούς και τις ομάδες που αγωνίστηκαν με τα Abarth 124 Rally, κατακτώντας σειρά διακρίσεων.

Χάρη στη συνεχή εξέλιξη, το Abarth 124 Rally, κατάφερε μόλις στη 2η σαιζόν του να αποτελεί τον απόλυτο κυρίαρχο της κατηγορίας. Οι αγώνες αποτελούν βασική αξία της μάρκας και ιδανικό πεδίο για να δοκιμάζουμε και να εξελίσσουμε νέες τεχνικές λύσεις πριν περάσουν στα αυτοκίνητα παραγωγής. Έτσι οι πελάτες μας απολαμβάνουν αυτοκίνητα με υψηλές επιδόσεις που είναι διασκεδαστικά στην οδήγηση και εξαιρετικά αξιόπιστα».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!