Ο Σακίλ Ο'Νιλ βοηθά οικογένεια που είχε εμπλακεί σε τρακάρισμα! (vid)

Πέτρος Σηφαλάκης
Ο Σακίλ Ο'Νιλ βοηθά οικογένεια που είχε εμπλακεί σε τρακάρισμα! (vid)
Μαθήματα ανθρωπιάς, παραδίδει ο Σακίλ Ο'Νιλ, ο οποίος για άλλη μια φορά αποδεικνύει την κοινωνική του ευαισθησία με απλές κινήσεις.

Ο Σακίλ Ο'Νιλ, έκανε μια ακόμη κίνηση η οποία όσο αυτονόητη κι αν ακούγεται, πλέον δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Την Ημέρα των Ευχαριστιών ο Big Shaq ήταν στο δρόμο και πήγαινε σε μια φιλανθρωπική διοργάνωση, που πρόσφερε δωρεάν γαλοπούλες σε οικογένειες, όταν είδε ένα τροχαίο ατύχημα να συμβαίνει μπροστά στα μάτια του.

Αυτό τον έκανε να σταματήσει, να δει αν χρειάζονται κάτι όσοι ενεπλάκησαν σε αυτό και να κρατήσει απασχολημένα τα παιδιά των οικογενειών, τα οποία ήταν σε κατάσταση σοκ! Όπως μπορούμε να δούμε από την κατάσταση των οχημάτων, η σύγκρουση ήταν σφοδρή, όμως ευτυχώς δεν αναφέρεται κάποιος τραυματίας από αυτή.

Αργότερα, όσοι ήταν παρόντες στο συμβάν είπαν ότι ο Σακίλ Ο'Νιλ προσφέρθηκε να βοηθήσει με όποιο τρόπο μπορούσε, την ώρα που οι αρχές έκαναν τη δουλειά τους και κατέγραφαν το περιστατικό. Ο βασικός του «ρόλος» ήταν να ηρεμήσει τα σοκαρισμένα παιδιά και να τα κρατήσει απασχολημένα, μέχρι να τελειώσουν τα διαδικαστικά! Μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων ενεργειών, τον ευχαρίστησαν και ο πρώην παίκτης του NBA συνέχισε την ημέρα του στη φιλανθρωπική διοργάνωση, όπως είχε προγραμματίσει. Πραγματικό υπόδειγμα ανθρώπου, ο Big Shaq!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!