Ιδιοκτήτης Ferrari πλήρωνε «χρυσό» το πάρκινγκ, για να του τη χαλάσουν!

Πέτρος Σηφαλάκης
Ιδιοκτήτης Ferrari πλήρωνε «χρυσό» το πάρκινγκ, για να του τη χαλάσουν!
O 70χρονος ιδιοκτήτης πάρκαρε την 458 Spider του σε ένα ιδιωτικό πάρκινγκ και μια μέρα, την παραλαμβάνει με ζημιές ύψους 17.500 ευρώ!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για ένα τρακάρισμα παρκαδόρου με ένα ακριβό supercar, ούτε κάποια τόσο μεγάλη ζημιά που αξίζει να συζητηθεί, όμως η ιστορία που εκτυλίσσεται πίσω από αυτό το περιστατικό στη Νέα Υόρκη, έχει ενδιαφέρον! Ένας άνδρας 70 ετών έχει στην κατοχή του μεταξύ άλλων και μια Ferrari 458 Spider, την οποία εμπιστεύεται σε ένα συγκεκριμένο πάρκινγκ κοντά στο σπίτι που μετακόμισε πριν μερικές εβδομάδες.

Ο 70χρονος πληρώνει 800 δολάρια το μήνα για αυτή τη θέση και όπως ο ίδιος λέει, τόσο καιρό, έχει αφήσει και περισσότερα από 3.000 δολάρια σε φιλοδωρήματα για το προσωπικό! Μέχρι που, μια ημέρα, πάει να πάρει το αυτοκίνητό του και βλέπει μια μεγάλη ζημιά στην πόρτα του συνοδηγού, μαζί με ένα σπασμένο καθρέπτη στην ίδια μεριά.

Η ζημιά, δεδομένου του... καυτού τιμοκαταλόγου της Ferrari, κοστίζει 17.500 ευρώ και προφανώς, θέλει να αποζημιωθεί. Το προσωπικό του πάρκινγκ αρνείται να του δείξει το μέρος και τον τρόπο που έγινε η ζημιά κάνοντας ακόμη χειρότερα τα πράγματα και όταν ο άνδρας έφτασε στη διοίκηση της επιχείρησης για να πάρει απαντήσεις, του είπαν «αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλουμε αυτοκίνητα σαν και το δικό σου στο γκαράζ μας»!

Τότε, ο ιδιοκτήτης της Ferrari του είπε «αυτό είναι ένα από τα πιο ακριβά και πολυτελή κτίρια στην πόλη, τι περίμενες να έχει ο κόσμος εδώ, Chevrolet;»! Στη συνέχεια, δεν γνωρίζουμε πως εξελίχθηκε η κατάσταση, το μόνο που έχει δοθεί στη δημοσιότητα είναι ότι ο 70χρονος έχει καταθέσει μήνυση στην επιχείρηση. Ο ίδιος όμως, λέει πολύ σωστά, ότι μια ζημιά σε ένα αυτοκίνητο όπως και η Ferrari 458 Spider όχι μόνο είναι ακριβή για να επιδιορθωθεί, αλλά ρίχνει κατακόρυφα και την αξία του αυτοκινήτου όταν θα θελήσει να το πουλήσει.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!