Αυτό είναι το SUV που δεν σταματάει πουθενά! (pics)

Πέτρος Σηφαλάκης
Αυτό είναι το SUV που δεν σταματάει πουθενά! (pics)
Σε αντίθεση με τα σύγχρονα SUV του «γλυκού νερού» που σπάνια έχουν τετρακίνηση πλέον, το Rocket Z 210-91 είναι ένα πραγματικό θηρίο έτοιμο για να περάσει από όπου του ζητηθεί.

Έχετε «κόλλημα» με τις off road βόλτες, αλλά τα απλά SUV είναι πολύ λίγα για εσάς; Δεν είστε επίσης των συνηθισμένων επιλογών, για να διαλέξετε ένα Jeep Wrangler, ένα Toyota Land Cruiser ή κάποιο άλλο καθαρόαιμο τετρακίνητο και θέλετε κάτι έξω από τα συνηθισμένα; Τότε η Technoimpulse σας έχει την απάντηση! Το Rocket Z 210-91 είναι ένα τετρακίνητο που μπορεί να συγκριθεί μόνο με... Unimog.

Οι τιμές του ξεκινάνε από τις περίπου 80.000€, είναι ρωσικής κατασκευής και με αυτά τα χρήματα, αγοράζετε ένα πλήρες πακέτο που δεν θα σταματήσει πουθενά εκτός ασφάλτου! Κινείται από ένα τουρμποντίζελ μοτέρ της Hyundai με 82 ή 99 ίππους και 196 με 230 Nm αντίστοιχα, που μπορεί να μην είναι ικανό να προσφέρει επιδόσεις, όμως αρκεί για το χαρακτήρα του μοντέλου.

Έχει κυβισμό 2.5 λίτρων και με το ρεζερβουάρ καυσίμων των 100 λίτρων, προσφέρει τεράστια αυτονομία που θα βοηθήσει στην εξερεύνηση κάθε πιθανού μέρους! Το θηριώδες Rocket Z 210-91 έχει τεράστιους τροχούς με off road ελαστικά, σύστημα αυτόματης αναπλήρωσης αέρα και επιδιόρθωσης ελαστικού σε περίπτωση κλαταρίσματος για να είστε κυριολεκτικά ασταμάτητος, εργάτη στο εμπρός μέρος για την απίθανη περίπτωση που κολλήσετε κάπου, κιβώτιο υποπολλαπλασιασμού των σχέσεων και φυσικά, τρία διαφορικά που κλειδώνουν με το πάτημα ενός κουμπιού.

Τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του δεν σταματούν εδώ. Η απόσταση από το έδαφος φτάνει τα 600 χιλιοστά και οι γωνίες προσέγγισης και διαφυγής, προκαλούν... ζάλη με 52 μοίρες και στις δύο περιπτώσεις! Αυτό οφείλεται τόσο στην απόσταση από το έδαφος όσο και στους μηδενικούς προβόλους.

Σε μερικά άλλα χαρακτηριστικά του Rocket Z 210-91, σημειώστε ότι μπορεί να μεταφέρει έως και εννέα επιβάτες, τα καθίσματα διαμορφώνονται και γίνονται ακόμη και ένα μεγάλο κρεβάτι και μετρά 4,89 μέτρα μήκους με 2,49 μέτρα πλάτους. Αν δεν εντυπωσιαστήκατε με όλα αυτά, μπορείτε να επιλέξετε το «αδερφάκι» του Rocket Z 210-91, το Rocket Z 310-91, που έχει 6x6 layout, δηλαδή έχει έξι τροχούς και μόνιμη κίνηση σε όλους! Τέλος, μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε ότι υπάρχει και εξοπλισμός άνεσης. Στις full extra εκδόσεις, υπάρχει μέχρι και ραδιόφωνο με υδραυλικό τιμόνι!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!