«Λεξικό» για την 911 έφτιαξε η Porsche (vid)

Πέτρος Σηφαλάκης
«Λεξικό» για την 911 έφτιαξε η Porsche (vid)
Με 24 διαφορετικά μοντέλα στην γκάμα της 911, ακόμη και ο πιο «διαβασμένος» θα εκτεθεί, οπότε η Porsche φρόντισε να φτιάξει ένα βίντεο, που εξηγεί τι γίνεται με το πιο γνωστό αυτοκίνητό της!

Η Porsche 911 είναι ένα μοντέλο με πάρα πολλές διαφορετικές εκδόσεις στην γκάμα της. Βλέπουμε κάποιες να έχουν όνομα 911 Carrera, Carrera S, Carrera GTS, 911 Turbo, 911 Targa 4S και πάει λέγοντας, που μαζί με τις κάμπριο εκδοχές και τις ειδικές, αγωνιστικές παραλλαγές της σειράς GT, ενδέχεται να μας μπερδεύουν! Όμως, υπάρχει ένας πολύ συγκεκριμένος τρόπος να ξεχωρίζουμε τα μοντέλα της Porsche 911.

Η σειρά Carrera είναι η «βασική», τιμολογιακά και σε απόδοση (η S και η GTS έχουν διαφορές σε ισχύ, εξοπλισμό και δυνατότητες πρόσθετου εξοπλισμού), η Turbo λέει και το όνομά της τι είναι, υπάρχει μια ακόμη ισχυρότερη Turbo S, ενώ ο αριθμός 4 σημαίνει τετρακίνηση. Συνολικά, στην γκάμα της 911, υπάρχουν 24 διαφορετικές εκδόσεις και η Porsche φροντίζει να... εξηγήσει λίγο τι παίζει με το θρυλικό μοντέλο της, για όσους έχουν μπερδευτεί. Εννοείται ότι στις 24 εκδόσεις, δεν συμπεριλαμβάνουμε τις ειδικές 911 περιορισμένης παραγωγής, ούτε εκείνες που διαφοροποιούνται από κάποιο συγκεκριμένο πακέτο που προσφέρεται, όπως η κίτρινη GT3 RS Weissach Package της φωτογραφίας, γιατί έτσι ακόμη και ο πιο «ψαγμένος» θα... πελαγώσει.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!