Εστιατόριο για... μια εβδομάδα έφτιαξε η Bentley! (vid)

Πέτρος Σηφαλάκης
Εστιατόριο για... μια εβδομάδα έφτιαξε η Bentley! (vid)
Με το λανσάρισμα της νέας Continental GT, η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία άνοιξε ένα κορυφαίο εστιατόριο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το οποίο ανήκε στην κατηγορία pop-up restaurants.

Ένα εστιατόριο με θέα που σου κόβει την ανάσα και φοβερή κουζίνα, δια χειρός Κόλιν Κλαγκ, ενός κορυφαίου σεφ, ήταν η συνταγή για το εστιατόριο της Bentley στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Εννοείται ότι και η πολυτέλεια, μαζί με την προσοχή στη λεπτομέρεια ήταν ψηλά στη λίστα προτεραιοτήτων του μαγαζιού, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τα αυτοκίνητα της Bentley!

Η τοποθεσία που άνοιξε, ήταν στο ψηλότερο βουνό των ΗΑΕ, στα 1.934 μέτρα και παντού, κυριαρχούσε το ξύλο, το δέρμα και τα κορυφαίας ποιότητας υλικά, είτε μιλάμε για φαγητό, είτε για έπιπλα.

Πάντως, λίγοι ήταν αυτοί που πρόλαβαν να δειπνήσουν σε αυτό το εστιατόριο καθώς η Bentley δεν το έκανε σαν μια μόνιμη επιχείρηση, αλλά το κατέταξε στην κατηγορία των pop-up restaurants που ανοίγουν για κάποιο λόγο και για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Ο λόγος, ήταν το λανσάρισμα της νέας Continental GT στα ΗΑΕ και το χρονικό διάστημα, έφτασε συνολικά τις επτά ημέρες. Η κουζίνα του μαγαζιού ήταν κατά κύριο λόγο βρετανική, όμως είχε και πιάτα Μέσης Ανατολής. Φυσικά δεν ήταν η πρώτη φορά που η Bentley έκανε κάτι τέτοιο αφού στο παρελθόν έχει... δραστηριοποιηθεί ξανά στο χώρο της εστίασης, με ξενοδοχεία και άλλων ειδών επιχειρήσεις.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!