Με την «υπογραφή» του 007 η Aston Martin της Πριγκίπισσας Ευγενίας (pics)

Πέτρος Σηφαλάκης
Με την «υπογραφή» του 007 η Aston Martin της Πριγκίπισσας Ευγενίας (pics)
Η ασημί DB10 που «έβγαλε μάτια» στο γάμο της Πριγκίπισσας Ευγενίας, είναι ένα... κόσμημα σε τέσσερις τροχούς, το οποίο είχε κατασκευαστεί αρχικά για τις ανάγκες της ταινίας Spectre του James Bond!

Αν ποτέ σας έτυχε να αναρωτηθείτε, γιατί η Aston Martin από την DB9, πέρασε απευθείας στην DB11, τότε δεν ξέρετε ποιο είναι το αυτοκίνητο των φωτογραφιών. Πρόκειται για την DB10, ένα πολύ ιδιαίτερο μοντέλο που δεν βγήκε κανονικά στην παραγωγή και η βρετανική φίρμα κατασκεύασε ελάχιστες μονάδες, για τα γυρίσματα της ταινίας Spectre του James Bond!

Όμως, ο Βρετανός μυστικός πράκτορας δεν ήταν ο μόνος που είχε την τύχη να οδηγήσει αυτό το τετράτροχο κόσμημα. Η Πριγκίπισσα Ευγενία παντρεύτηκε την Παρασκευή, 12 Οκτώβρη και το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε για να φύγει από την εκκλησία, ήταν η εκθαμβωτική ασημένια Aston Martin DB10. Μάλιστα, η Βασιλική Οικογένεια έχει μια μακρά «παράδοση» με τις Aston Martin.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Rise of Olympus» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Για παράδειγμα ο Πρίγκηπας Ουίλιαμ, έφυγε από το γάμο του με μια DB6 Vantage Volante, το προσωπικό αυτοκίνητο του Πρίγκηπα Τσαρλς. Το γεγονός αυτό ωστόσο δεν μας προκαλεί εντύπωση καθώς η προτίμηση για μια από τις κορυφαίες βρετανικές φίρμες, είναι αναμενόμενη!

Η Aston Martin έκανε λοιπόν αυτό το «δώρο» στην Πριγκίπισσα Ευγενία, παραχωρώντας το αυτοκίνητο το οποίο κρατά η ίδια στην κατοχή της. Ένα άλλο αντίτυπο της εξαιρετικά σπάνιας DB10 είχε δημοπρατηθεί πριν από δύο χρόνια για 3,6 εκατομμύρια δολάρια και ήταν το μοναδικό που κατέληξε στα χέρια κάποιου ιδιώτη. Οι πιθανότητες να δούμε, δηλαδή, από κοντά μια DB10 είναι πραγματικά μηδαμινές! Για την ιστορία, το αυτοκίνητο βασίζεται στην προηγούμενη γενιά της V8 Vantage, όμως η εμφάνισή της «φέρνει» περισσότερο στη νέα Vantage. Όπως κι αν έχει, είναι εντυπωσιακή και το γεγονός ότι είναι τόσο σπάνια, την κάνει ακόμη ομορφότερη στα δικά μας μάτια!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!