Ο Κεν Μπλοκ «καίει» το Goodwood με μια Mustang 1.400 ίππων (vid)

Πέτρος Σηφαλάκης
Ο Κεν Μπλοκ «καίει» το Goodwood με μια Mustang 1.400 ίππων (vid)
Για τον εορτασμό του λανσαρίσματος του νέου βιντεοπαιχνιδιού, Forza Horizon 4, ο Κεν Μπλοκ έκανε αυτό που... ξέρει καλύτερα στο Goodwood της Αγγλίας!

Έχουμε δει πάρα πολλά βίντεο με τον Κεν Μπλοκ να καίει λάστιχο σε διάφορα σημεία του πλανήτη, από ειδικές πίστες σαν «πόλεις» μέχρι γνωστές διαδρομές και διάφορες διοργανώσεις. Ωστόσο ποτέ δεν βαριόμαστε να τον βλέπουμε να το κάνει, ειδικά με τη Ford Mustang που έχει ονομάσει Hoonicorn και αποδίδει πλέον, 1.400 ίππους!

Τώρα «αφορμή» του ήταν ο εορτασμός του λανσαρίσματος του νέου Forza Horizon 4, το οποίο βγήκε στην αγορά πριν από λίγες ημέρες. Ο Κεν Μπλοκ, έκανε τα «μαγικά» του στη θρυλική διαδρομή του Goodwood, που βρίσκεται στην Αγγλία και κάθε χρόνο διοργανώνεται και ένα πολύ γνωστό αυτοκινητιστικό event, το Goodwood Festival of Speed.

Το τι θα δείτε στο βίντεο, από τον Κεν Μπλοκ, το ξέρετε προφανώς. Άφθονο καμένο λάστιχο και επικές πλαγιολισθήσεις! Το πιο αστείο στιγμιότυπο πάντως, είναι στο τέλος, όταν γυρίζει με... όπισθεν για να πάρει το «Βουνό» από το Game of Thrones, που του έκανε οτοστόπ στην αρχή του βίντεο. Ο τεράστιος Ισλανδός Strongman προσπάθησε να βολευτεί κάπως στο δεξί μπάκετ, όμως με ύψος 2,06 μέτρα και διαστάσεις... τρίφυλλης ντουλάπας, προφανώς δεν τα κατάφερε.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!